Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

S-a dat startul competiției interne pentru parlamentare la PSD Valcea

Vineri, 9 octombrie a.c., a avut loc prima reuniune a Biroului Permanent Județean al PSD Vâlcea, după alegerile locale din 27 septembrie 2020.

În cadrul ședinței, au fost analizate rezultatele obținute și s-a stabilit procedura privind depunerea dosarelor de candidatură pentru Senat și Camera Deputaților.

Potrivit acestei proceduri, candidații vor întocmi un dosar care să cuprindă: o declarație de intenție privind candidatura la funcția de senator/deputat; o scurtă informare în care va fi prezentată sintetic activitatea desfășurată în cadrul Senatului/Camerei Deputaților pe durata mandatului 2016-2020 (pentru cei care sunt în funcție); o scurtă informare privind ceea ce își propun candidații la funcția de senator/deputat pentru mandatul 2020-2024 și un curriculum vitae.

Totodată, s-a convenit ca, până la constituirea Consiliului Județean, într-o altă ședință, membrii Biroului Permanent Județean, împreună cu viitorii consilieri județeni să decidă asupra modului în care vor fi aleși vicepreședinții Consiliului Județean Vâlcea.