Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROVANA PLUMB vrea să facă echipă cu Victor PONTA: Va candida la Consiliul Naţional pentru postul lui NĂSTASE

Consiliul Naţional al PSD va avea loc la Sinaia, în perioada 20 – 21 martie a.c. Pentru şefia acestui for de conducere al PSD, deţinut până în urmă cu doi ani de Adrian Năstase, au fost vehiculate câteva nume printre care Valeriu Zgonea, Gheorghe Nichita sau Constantin Niţă. Însă, se pare că, cele mai mari şanse le are ministrul Muncii Rovana Plumb, care a şi anunţat că va candida pentru această poziţie. Plumb şi-a anunţat candidatura cu ocazia lansării în dezbatere publică a „Pactului pentru demnitatea femeii” de către Organizaţia de femei a PSD. Propunerea de candidatură a venit de la liderul europarlamentarilor social-democraţi, Viorica Dăncilă. Rovana Plumb, fost deputat de Vâlcea în legislatura 2004 – 2008, le-a mulţumit colegelor pentru sprijin, adăugând că doreşte să facă echipă cu Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

„Sunt onorată de propunerea colegilor şi voi răspunde că da – voi candida la preşedinţia Consiliului Naţional al PSD. Vreau să fiu o voce puternică în PSD şi pe scena publică. Am convingerea că putem pune în aplicare un proiect de reformă a PSD, util societăţii româneşti în ansamblul ei.

Vreau să fac echipa cu Victor Ponta, cu Liviu Dragnea, pentru un nou proiect de succes al PSD, vreau să fac echipă cu fiecare dintre dvs. şi cu cele care sunt acasă, pe care le respect, le preţuiesc şi le iubesc, pentru că vreau ca România să aibă o guvernare bună pentru toţi românii. Sper să-i pot convinge la Consiliul Naţional pe toţi colegii că am făcut un pas bun”, a declarat Rovana Plumb.