Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROVANA PLUMB, atac la ALINA GORGHIU

Rovana Plumb, șefa Consiliului Național al PSD, consideră că Alina Gorghiu este contaminată de vechii pedelişti, după ce co-președintele PNL a Gorghiu a ironizat reducerea TVA făcută de premierul Victor Ponta. Rovana Plumb îi răspunde în aceeaşi notă Alinei Gorghiu.

„Doamna Alina Gorghiu s-a comportat exact precum un pedelist din perioada de glorie a guvernarii Boc, cu ghilimelele de rigoare, vorbind astazi in termeni ironici despre reducerea TVA. Doar pedelistii isi mai permiteau astfel de ironii sfidatoare si glume de prost-gust fata de lucrurile care chiar contau pentru romani.

Inteleg frustrarea doamnei Gorghiu si a colegilor sai, frustrare generata de incapacitatea de a produce un proiect credibil, dar mi se pare inacceptabila o astfel de atitudine cinica si sfidatoare intr-o problema care priveste binele romanilor. Reducerea TVA este o decizie serioasa, importanta pentru interesele economice ale tarii si pentru situatia sociala, nu subiect de glume.

Actuala guvernare este interesata de binele romanilor, luand masuri clare in acest sens, cum este si reducerea TVA la alimente. Noul PNL este interesat insa doar de scandal, fiind in totalitate contaminat de spiritul vechiului PDL.”, e mesajul lui Plumb.