Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romulus Bulacu, candidat unic la şefia PDL Vâlcea

Colegiul Director al organizaţiei PDL Vâlcea a decis, sâmbătă, ca la alegerile interne care urmează a avea loc în luna noiembrie să existe un singur candidat la funcţia de preşedinte. „A fost o decizie luată cu un scor de 76 voturi pentru şi 35 de voturi împotrivă. Decizia a fost motivată prin ideea de a ţine partidul unit. Candidatul rămas în cursă este domnul Romulus Bulacu”, ne-a declarat secreatrul general al organizaţiei, Samoil Vâlcu.

Deşi pedeliştii vâlceni vor să acrediteze ideea de unitate în interiorul partidului, şedinţa de sâmbătă nu a fost una pe placul tuturor, ba, chiar, la un moment dat, au existat şi tensiuni între câţiva lideri. Pedeliştii care sunt de partea lui Bulacu nu s-au sfiit să-i acuze pe cei din tabăra Niţu (fostul primar din Horezu) că Mircia Gutău se implică în treburile interne ale PDL. „Toată lumea ştie că în spatele lui Niţu se află fostul primar Mircia Gutău. Mai sunt şi Aurel Simion şi Iuliana Moise, care îi alimentează lui Niţu visele de preamărire. Nu acceptăm imixtiuni şi nici nu vom permite unui om din afara partidului să facă jocuri în interiorul PDL” – ne-a declarat unul dintre radicalii lui Bulacu, uitând probabil că sub conducerea lui Mircia Gutău, PDL a avut cele mai bune rezultate electorale din istoria sa.

Nu ştim exact dacă cele două tabere au fumat pipa păcii, însă, până una alta, Romulus Bulacu rămâne singurul candidat în urma votului de sâmbătă, însă nu este exclus ca pe ultima sută de metri, Dorel Jurcan să se răzgândească şi să intre în cursă, deşi a afirmat că nu îşi mai doreşte o asemenea responsabilitate. Romulus Bulacu, inginer de profesie, are 57 de ani, este om de afaceri şi ocupă funcţia de prim vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Vâlcea. Acesta a mai candidat în urmă cu trei ani la funcţia de preşedinte al partidului dar a fost învins de actualul lider, Dorel Jurcan.