Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROMEO RĂDULESCU: „Trădare să fie, dar s-o ştim şi noi!”

Deputatul PDL, Romeo Rădulescu, atacă din nou conducerea PDL Vâlcea, susţinând că aceştia nu au fost în stare să creeze o majoritate în Consiliul Local al Râmnicului pentru a putea impune noul viceprimar. Rădulescu acuză frăţia baronilor din Vaideeni că au dat mâna pe sub masă cu PSD-ul.

„După ce acum o lună de zile, actuala conducere PDL Vâlcea m-a acuzat că negociez cu PP-DD formarea unei majorităţi în Consiliul Local al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea fără să am acordul lor, iată că în aceste zile, domnii BULACU şi CRĂCIUNESCU, cei doi corifei ai gândirii din Vaideeni, şi-au văzut împlinite planurile trădătoare.

Dacă Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) are, de luni, o nouă majoritate, formată din reprezentanţii PNL şi PDL, plus trei consilieri de la PP-DD, care a şi reuşit impunerea propriilor viceprimari ai capitalei, din păcate, în oraşul nostru este exact invers.

Cu o conducere ce-şi dovedeşte fidelitatea faţă de alianţa PSD–UNPR, PDL Vâlcea nu numai că nu a concretizat formarea unei majorităţi locale, care să conducă la înlăturarea unui viceprimar cu atribuţii de primar interimar incompetent, dar s-a „reuşit” numirea încă unui membru al PSD în conducerea Primăriei Râmnicului, ca viceprimar.

Mai mult, tot datorită maşinaţiunilor trădătoare, s-a pierdut prezenţa singurului consilier local PDL în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) din societatea de transport ETA SA, aflată în subordinea Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, exact când se impunea numirea unui al doilea membru PDL în consiliul său de administraţie.

Ce exemplu mai bun de slugărnicie faţă de PSD–UNPR a celor doi baroni de Vaideeni, care păstoresc actualmente destinele PDL-ului în Vâlcea, mai poate fi oferit?” – susţine deputatul Romeo Rădulescu, prin intermediul unui comunicat de presă.