Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu nu pleacă la PNL

FUMIGENĂ. De curând, un portal de ştiri, De Ce News,  a publicat un articol în care se făcea referire la faptul că Romeo Rădulescu, primarul Râmnicului, îşi pregăteşte transferul la PNL. Surprinzător, informaţia a fost preluată şi de Antena 3, care preţ de câteva zeci de minute, a discutat pe marginea acestui subiect, lăsând impresia că ştirea a fost, deja, verificată. În realitate, este vorba de o intoxicare mediatică, cu scopul de a mai şifona puţin imaginea publică a primarului în exerciţiu.

Site-ul De Ce News dădea, zilele trecute, ca sigură trecerea pedelistului Romeo Rădulescu la doctrina liberală, motivând că această schimbare de ideologie politică s-ar fi produs pe fondul mutării politice a lui Sorin Frunzăverde, care a părăsit PDL, înscriindu-se la PNL. Demisia lui Frunzăverde din PDL a declanșat un val de dezertări din rândul partidului de guvernământ, val care va cuprinde și alte organizații. Potrivit surselor De Ce News, la începutul săptămânii viitoare, Romeo Rădulescu, primarul din Râmnicu Vâlcea, urmează să-și anunțe demisia din PDL pentru a se înscrie la PNL și a candida pe listele USL la alegerile din 10 iunie. În aceste condiții, lista candidaților USL la Vâlcea va suporta modificări, deoarece pentru primărie era desemnat liberalul Emilian Frâncu. Anunțata demisie a primarului din Vâlcea pune PDL într-o situație la fel de dificilă  ca aceea din Caraș, deoarece Rădulescu era un candidat cu șanse reale din partea PDL pentru un nou mandat la Râmnicu Vâlcea. Dezertarea lui Rădulescu din barca PDL îl pune într-o situație delicată și pe Gabriel Berca, ministrul de Interne, care recent, la Râmnicu Vâlcea declara că va fi un susţinător puternic al actualului primar al municipiului, Romeo Rădulescu”, se arăta în articolul amintit.

Întrebat dacă cele scrise au suport în realitate, Rădulescu a negat, cu vehemenţă, zvonul, susţinând că nu are motive să plece din PDL. „E o minciună sfruntată, scoasă pe piaţă, aşa la intoxicare. Nu ştiu cine se află în spatele ei, dar e total absurd ce se spune. Nu am absolut niciun motiv să părăsesc PDL. Repet, e o minciună sfruntată”, ne-a declarat primarul PDL.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU