Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu: „Ministrul Grapini nu o să vină niciodată la Obârşia Lotrului, pentru că are interese pe Valea Prahovei!”

La ultima sa conferinţă de presă, deputatul PDL, Romeo Rădulescu, a declarat că interesele economice ale Mariei Grapini, ministrul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, sunt de fapt pe Valea Prahovei şi de aceea nu mişcă un deget pentru dezvoltarea şi promovarea Domeniului Schiabil Transalpina Ski Resort de la Obârşia Lotrului. Mai mult decât atât, liderul opoziţiei din Vâlcea crede că ministrul nu va veni niciodată în Vâlcea, acuzându-i pe uselişti că mint cu neruşinare. „Ministrul Grapini nu o să vină niciodată la Obârşia Lotrului, pentru că dânsa are nişte interese, împreună cu membrii USL, pe Valea Prahovei. Dacă se dezvoltă domeniul schiabil Transalpina, nu se vor muta o parte din clienţi pe Valea Lotrului? Mai mult decât atât, uitaţi-vă la noul Cod Silvic, care blochează orice dezvoltare de staţiune montană şi nimeni nu mai poate să mai facă nimic decât pe staţiunile vechi. De ce? Pentru că totul este o caracatiţă a USL” – susţine Romeo Rădulescu.

Prezent la conferinţa de presă a fost şi viceprimarul de la Voineasa, Geani Man, a declarat că ministrul Grapini ar trebui să vină la Obârşie să vadă că acolo nu este un derdeluş şi s-a arătat convins că, dacă va vizita domeniul, va pleca cu o impresie plăcută. „Ar trebui să vină să vadă că pârtia nu este un derdeluş. Nu poţi să spui despre cel mai mare domeniu schiabil din România, care are 80 de kilometri, ocupat în proporţie de 10% de pârtii ultra – performante din punct de vedere constructibil şi logistic, că este un derdeluş. Este o sfidare şi la adresa autorităţilor locale şi la adresa constructorului. La acest domeniul schiabil s-a muncit cu motoarele turate la maximum” – a spus viceprimarul localităţii Voineasa, Geani Man.