Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu îi cere demisia lui Şova

Prin intermediul unei declaraţii politice, deputatul PD-L, Romeo Rădulescu, îl atacă dur pe ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, cerându-i demisia de onoare. Romeo Rădulescu consideră că Şova apără interesele baronilor PSD. „Mă adresez pe această cale ministrului marilor proiecte dedicate «baronilor locali» PSD-işti, Dan–Coman ŞOVA, căruia îi cer să facă publice de urgenţă intenţiile guvernului PONTA faţă de locuitorii judeţului Vâlcea” – se arată în debutul declaraţiei politice.

Şova lucrează numai pentru baronii PSD

„Ultima sa ispravă de acest gen constă în anunţul senin, făcut la Antena 3, cum că refuză să semneze studiul de fezabilitate în valoare de 28 milioane Euro pentru tronsonul de autostradă Sibiu – Piteşti. Explicaţiile sale sunt delirante şi am să vă ofer doar o mostră: «Sunt probleme de teren extrem de grave în această zonă. Sunt probleme geologice, se mişcă pământul permanent. S-au făcut „n” studii. Au băgat în sol 20 de stâlpi cu diametru de 10 metri, la 20 de metri adâncime şi într-un an erau terminaţi.» Posibil ca stimabilul să confunde Vâlcea cu Galaţi… îi reamintesc cu condescendenţă că Terra se mai şi învârte, ba chiar oamenii ce locuiesc la Antipozi reuşesc să nu pice în cap de pe hartă, iar şoseaua actuală ce traversează Dealul Negru, modernizată pe timpul mandatului de ministru al transporturilor al Dlui Preşedinte Traian BĂSESCU, facilitează deplasarea în siguranţă pentru milioane de autoturisme, autocare şi autocamioane anual, fiind printre cele mai circulate din România. Nici nu mai contează că o eventuală schimbare a proiectului pe Sibiu – Braşov ar bloca, prin însumare cu traficul preluat din Moldova, poarta de intrare în capitală de pe autostrada Ploieşti – Bucureşti. Singurele lucruri executate fără ŞOVĂIALĂ de ministrul nostru sunt comandamentele roşii de partid şi de stat… de plată” – susţine Romeo Rădulescu.

Şova a condamnat sudul ţării la sărăcie

„Din nefericire, în pixul domnului ŞOVA nu stă numai soarta unei rute auto mai scurte din Nădlac spre portul Constanţa, care ar urma să fie plătită în proporţie de 85% din fondurile europene, ci şi supravieţuirea oamenilor de pe Valea Oltului. Guvernul USL, sub presiunea «baronilor locali» mai influenţi din alte judeţe, a lansat o adevărată campanie de anihilare economică a zonei, intenţionata schimbare a traseului autostrăzii fiind doar cea mai recentă măsură din cadrul acesteia. Desigur, pentru a satisface cerinţele legitime de utilizare a infrastructurii rutiere, formulate de cei doi mari producători internaţionali de autovehicule, cu capacităţi de producţie în Mioveni şi Craiova, ce contribuie împreună la PIB-ul ţării cu circa 5%, soluţia normală şi firească ar fi să se construiască cu prioritate două tronsoane de autostradă: Sibiu – Piteşti cu fonduri europene şi Craiova – Piteşti cu bani de la buget, deoarece Cabinetul PONTA şi-a anunţat deja intenţia de a mări accizele pentru carburanţi cu 20% de la 01 ianuarie 2014″ – se mai arată în declaraţia politică.