Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Reprezentanţii ALDE au donat o maşină de cusut profesională Centrului medico-social de la Lădeşti

După ce, recent, a aflat că centrul de asistenţă medico-socială coordonat de directorul Sabin Dragnea şi Romulus Mateescu are mare nevoie de o maşină de cusut profesională, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a decis să dea o mână de ajutor, iar sâmbătă, împreună cu Elena Caplea, Mihai Niţescu, George Guţui şi Gigi Hodorog, s-a dus la Lădeşti pentru a dona un televizor şi un echipament Toyota Oekaki 50G cu 50 de programe.

Maşina de cusut marca Toyota a fost montată în clădirea în care funcţionează spălătoria şi urmează să fie folosită pentru cei aproape 60 de beneficiari găzduiţi de instituţie. Plăcut impresionaţi de gestul reprezentanţilor ALDE, directorii centrului le-au mulţumit acestora şi le-au oferit un ceai cald, după care le-au arătat condiţiile oferite bătrânilor.

„La Lădeşti, există aproape 60 de beneficiari, dintre care 7-8 nu au niciun venit sau familie. Conducerea centrului şi personalul fac o treabă extraordinară şi i-am felicitat pentru asta. Nu au o misiune uşoară şi se confruntă cu destul de multe greutăţi. Sperăm însă că şi alţi oameni de bine le vor da o mână de ajutor. Spre exemplu, acum, în curtea instituţiei, ar fi nevoie de o recondiţionare a aleilor, iar acest lucru îl poate face un constructor cu 2-3 roabe de asfalt”, au declarat membrii ALDE.