Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RĂZBOI în PNL: Senatorul Niţu şi-a anunţat candidatura la Consiliul Judeţean Vâlcea

Probleme în interiorul organizaţiei de la Vâlcea pentru co-preşedintele PNL, Cristian Buican. Acesta are o concurenţă serioasă la candidatura pentru Consiliul Judeţean Vâlcea. Este vorba despre senatorul Dan Niţu, care, în data de 3 aprilie a.c. a anunţat că este interesat să candideze în 2016 doar la funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea. Cum pentru aceeaşi funcţie şi-a exprimat şi Buican opţiunea de mai mult timp, rămâne de văzut cine va câştiga acest război al orgoliilor, care s-a declanşat cu mai bine de un an înainte de a avea loc alegeri locale.

„Într-adevăr colegii m-au băgat într-un sondaj făcut de ei, ca și candidat la primărie, și nu știu cum l-au făcut. M-au întrebat și le-am dat un răspuns evaziv. Pe mine mă interesează și am spus de multe ori Consiliul Judeţean. I-am spus-o şi domnului preşedinte ( n.r. – Cristian Buican), lupt pentru asta, şi cel mai important, lupt pentru ca sondajul de opinie să fie unul foarte serios, făcut de Bucureşti, care avea loc undeva în toamnă. Repet! Mă interesează Consiliul Judeţean, nu Primăria Râmnicu Vâlcea”, a declarat senatorul Niţu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat de ce nu a fost nominalizat ca şi candidat pentru CJ Vâlcea, senatorul Niţu a adăugat: „A fost un sondaj făcut pe genunchi, care nu este reprezentativ şi nu este luat în seamă de mine şi de mulţi colegi de-ai mei”.

Despre votarea în interiorul PNL a listei cu candidaţii pentru Consiliul de Administraţie al CET Govora, senatorul Dan Niţu a spus că el personal nu a propus pe nimeni pentru a merge într-un Consiliu de Administraţie. „M-am ferit de aceste chestiuni, pentru că şi dacă am făcut acest lucru, omul respectiv a avut probleme. Singurul coleg pe care l-am propus şi pe care l-am promovat foarte mult a fost Bogdan Pistol, şi apoi ştiţi foarte bine cât scandal a fost. Concret, la întrebarea dvs., vă spun că eu nu am participat la acea şedinţă când s-a votat lista respectivă” a încheiat Dan Niţu.