Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD vrea să dărâme Guvernul până la ”locale”

Schimbarea din funcție a celor 9 prefecți de către guvernul premierului Dacian Cioloș a înfuriat rău PSD-ul, care, prin vocea președintelui Liviu Dragnea, amenință cu introducerea unei moțiuni de cenzură.

Liviu Dragnea este mai hotărât ca niciodată să arate descendetul pe care-l are partidul său aspura guvernului de tehncrați, amintindu-ui lui Cioloș că acest guvern este susținut în egală măsură și de PNL, dar și de PSD.

Dupa cum se știe, la nivelul Guvernului au loc evaluări ale prefecților și subprefecților, până la sfârșitul lunii în curs urmând să fie schimbat un nou lot.

”Premierul Ciolos a fost sustinut si de PSD, si de PNL in anumite conditii. Noi am pus anumite conditii domnului Ciolos pe care trebuia sa le respecte, iar dansul si-a asumat respectarea acestor conditii. Cand a primit suportul PSD, s-a angajat sa nu faca astfel de modificari. Vad ca asta face. Putem sa facem inclusiv o motiune de cenzura imediat”, a declarat deputatul PSD Catalin Radulescu.

”Schimbarea prefectilor ma face sa ma gandesc ca acest guvern nu este unul de tehnocrati, este posibil sa sustinem o motiune pentru schimbarea Guvernului pana in alegerile locale”, a spus, la randul sau, presedintele PSD Giurgiu Nicolae Badalau.