Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD VÂLCEA: Vasile ILIESCU va fi un bun PRIMAR DE BERBEŞTI!

Senatorul Laurenţiu Coca şi consilierul judeţean Ion Belciu vor să cucerească Berbeştiul cu orice preţ la aceste alegeri locale, care vor avea loc în data de 5 iunie 2016. pentru berbeşti PSD Vâlcea susţine un om de-al locului, gospodar, cu rădăcini adânci în oraşul minerilor şi care cunoaşte de aproape problemele oamenilor.

În opinia liderilor PSD Vâlcea, Vasile Iliescu este cea mai bună soluţie pentru oraşul Berbeşti şi de aceea îl susţin cu toată forţa echipei social-democrate de la Vâlcea.

„Comunicativ, apropiat de oameni, cu experienta administrativa si un bun cunoscator al provocarilor zilnice pentru cetatenii din Berbesti, Vasile ILIESCU isi propune ca impreuna cu echipa sa din viitoarea administratie, sa aduca speranta si sa rezolve rapid probleme care tin de viata de zi cu zi a oamenilor: canalizare in Berbesti si urgent curatarea subsolurilor de la blocuri. Sunt doar doua dintre prioritati!

Vasile ILIESCU, stie, vrea si poate fi un bun primar!”, susţine preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Comandat de Partidul Social Democrat – competitor politic; Realizat de SC PROMEO MEDIA SRL, Cod Unic de Identificare: 21160002