Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD VÂLCEA: Uniţi construim pentru vâlceni!

Dumitru Persu, locul 5 pe lista de consilieri a PSD Vâlcea, veteran al campaniilor şi strategiilor electorale, arată că nu vârsta este cea care contează, ci ceea ce simţi cu adevărat în suflet. Deşi mulţi îl trimiteau la pensie, Dumitru Persu arată că locul lui este în echipa PSD Vâlcea şi se implică activ în campania electorală pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016.

Deşi iubeşte toate localităţile din judeţul Vâlcea, Vaideeni rămâne aproape de sufletul lui Dumitru Persu, pentru că acolo are prieteni adevăraţi. Dumitru Persu îl susţine pe Achim Daniel Băluţă pentru câştigarea a încă un mandat în fruntea primăriei Vaideeni. Daniel Băluţă este primul în preferinţele electorilor din Vaideeni, în toate sondajele de opinie realizate, aşa că drumul către un nou mandat este unul sigur şi victorios.

„Fiecare primar social democrat din zona Horezu reprezinta pentru mine adevarate exemple de devotament si darurie pentru binele comunitatilor pe care le reprezinta!

Aceasta fotografie este povestea generatiilor din actualul PSD Valcea!

Daniel BALUTA, primarul din Vaideeni imi este ca un frate pentru ca am crescut impreuna in PSD!

Un om cald, un tanar cu o familie superba, profund atasat de locuitorii din Vaideeni, Daniel BALUTA este un suflet frumos care merita sa continue munca in calitate de PRIMAR DE VAIDEENI!

NENEA…. Achim Baluta si Dumitru PERSU au marcat istoria acestui partid caruia i-au daruit toata energia in bataliile electorale si nu numai!

Este admirabil si deosebit momentul pe care cei enumerati il creaza alaturi de tanarul Daniel BALUTA!”, susţine preşedintele PSD, Constantin Rădulescu.

Comandat de Partidul Social Democrat – competitor politic; Realizat de SC PROMEO MEDIA SRL, Cod Unic de Identificare: 21160002