Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD Vâlcea şi-a stabilit CANDIDATUL la CJ (EXCLUSIV)

PSD Vâlcea şi-a stabilit candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean, la alegerile locale din vara anului 2016. Sursele noastre de la social-democraţi ne-a mărturisit că alegerea i-a aparţinut preşedintelui interimar Costi Rădulescu. Aşadar, în capul listei consilierilor judeţeni propuşi de PSD Vâlcea va trona triumfător George Mihăilescu, actual consilier local al Râmnicului şi director al Direcţiei Silvice Vâlcea, el urmând să fie opţiunea social-democrată pentru conducerea CJ.

Costi Rădulescu vrea în acest fel să-l atragă de partea lui pe primarul Râmnicului, Gigi Matei, cunoscându-se faptul că Mihăilescu este un apropiat al acestuia.

Problema este însă că ceilalţi primari social-democraţi din judeţul Vâlcea sunt extrem de nemulţumiţi. Ce-i drept, ei încă nu au fost anunţaţi oficial, însă ştirea le-a ajuns pe surse şi deja dau semne de nemulţumire. Edilii spun despre George Mihăilescu că este incapabil să ocupe o funcţie atât de importată. Mai mult, primarii au o părere extrem de proastă despre directorului Direcţiei Silvice Vâlcea, spunând despre acesta că este „un mare mincinos”. Rămâne de văzut dacă primarii PSD vor fi convinşi să-l accepte pe Mihăilescu sau se va renunţa la această variantă.