Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD VÂLCEA merge la VICTORIE: Cocoș, Oteșanu, Neață, Bogdan Matei și întreaga echipă și-au depus candidaturile la Biroul Electoral Județean VÂLCEA

După validarea listelor de către Comitetul Executiv Naţional al PSD, care a avut loc marți, 25 octombrie 2016, la București, candidații pentru Camera Deputaților și Senat de la Vâlcea și-au depus candidaturile la Biroul Electoral Județean miercuri, 26 octombrie 2016, la orele 14.00.

Social-democrații Vasile Cocoş, Daniela Oteşanu, Ovidiu Ştefan Popa, Eugen Neaţă, Alexandru Oproaica, Nicolae Concioiu, Lidia Petcan, Gigi Preduş susțin că se vor bate să obțină 4 mandate de deputat la alegerile din data de 11 decembrie 2016.

Matei Constantin Bogdan, Coca Florian Laurenţiu, Adina Dobrete şi Nicu Spiridon au ca target obținerea a minimum un mandat de senator pentru viitoarea legislatură.

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, cel care girează și își pune toate speranța în pesediștii după liste a declarat, la depunerea candidaturilor că PSD Vâlcea are oameni valoroși care știu să se bată pentru interesele majorității. Constantin Rădulescu a făcut și o prezentare succintă a candidaților, aflați pe listă.

”Deschidem lista la Camera Deputaților cu domnul Vasile Cocoș, care este președinte al Corpului Experților Contabili din județul Vâlcea, vicepreședinte la nivel național al Organizațiilor Meșteșugărești din România. Este un profesionist prin excelență și apreciat ca un om bine pregătit profesional și, de-a lungul timpului, nu i s-a găsit niciun fel de inconveniente.

Continuăm lista cu doamna Daniela Oteșanu, care este și președinta organizației de femei a PSD Vâlcea, este economist și are expertiză în domeniul în care activează. Mergând mai departe, pe locul trei regăsim un tânăr, Ovidiu Popa, care la 31 de ani este dublu licențiat în științe juridice și economice. A absolvit trei masteruri, este de profesie consilier juridic.

Pe locul patru îl avem pe domnul Eugen Neață, membru PSD, doctor în științe juridice, o persoană pe care eu o cunosc de foarte multă vreme și cu care am colaborat de-a lungul timpului. Este un om integru, care a dovedit că știe să fie apropiat de oameni și să-și facă datoria la modul corect și principial.

Pe locul 5 este domnul Alexandru Oproaica, care este colegul nostru din Drăgășani, este consilier județean și unul dintre cei mai bine pregătiți oameni pe care noi îi avem în domeniul administrativ și sunt mândru și onorat că este pe această listă. Pe locul 6, un caracter deosebit, un absolvent a două facultăți, mastere: este vorba despre primarul localității Gușoieni, Nicolae Concioiu. Închidem lista la Camera Deputaților cu doamna Lidia Petcan, profesoară din municipiul Drăgășani, cu care mă știu de peste 23 de ani, fondatoare a tineretului social-democrat la nivel național, care aduce plus valoare pentru lista noastră. Ultimul, dar nu cel din urmă este inginerul Gigi Preduș, membru PSD cu ștate vechi, face politică discret, dar temeinic. Profesional, inginerul Gigi Preduș este dirigintele de șantier al lucrărilor la culoarul 4 pan european.

La Senat, pe prima poziție se află profesorul Bogdan Constantin Matei. Este doctorand în științele educației la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, este un veteran al campaniilor PSD, un om care, în profesia lui, își face datoria cu prisosință. Pe locul II, un coleg și un prieten, care a dat mulți ani din viața sa PSD-ului, cel puțin la fel câți am dat și eu, actual senator Laurențiu Coca, inginer de profesie, doctorand, unul dintre senatorii pe care noi ne-am bazat în procesul legislativ. Pe locul III pentru Senatul României, cred că o cunoașteți cu toții pe profesoara Adina Dobrete, cu experiență administrativă importantă, consilier la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Un alt veteran al PSD, pe locul IV la Senat, este vorba de Nicu Spiridon, fost deputat de Vâlcea, în prezent consilier județean.

O remarcă importantă: toți candidații PSD sunt vâlceni de-ai noștri”, a prezentat Constantin Rădulescu.