Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD VÂLCEA îl susţine pe Liviu Dragnea

La Congresul PSD de la începutul lunii octombrie 2015, liderii organizaţiei judeţene a PSD Vâlcea merg ştiu ce au de făcut. La propunerea preşedintelui PSD, Constantin Rădulescu, pesediştii vâlceni s-au întrunit în forul de conducere judeţean şi s-a votat o rezoluţie pentru susţinerea lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD. În mod unanim, social-democraţii vâlceni au decis că Liviu Dragnea este cea mai bună soluţie în acest moment pentru a conduce partidul.

Decizia PSD Vâlcea a fost comunicată vineri, 25 septembrie 2015, organismelor centrale desemnate să gestioneze procedurile privind organizarea Congresului și a alegerilor noii conduceri naționale a PSD.

”Având în vedere recentele evenimente interne și internaționale, pentru întărirea structurilor interne ale PSD și pregătirea anului electoral 2016, decisiv pentru viitorul democrației în România, PSD Vâlcea consideră că Liviu Dragnea poate menține unit partidul, poate asigura menținerea guvernării și câștigarea alegerilor”, susţine preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.