Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD și PER, alianță pentru alegerile europarlamentare

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat joi seara că Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) și Partidul Egologist Român (PER) vor susține social-democrații la alegerile europarlamentare din 26 mai. La Vâlcea, alianța dintre cele două partide funcționează foarte bine încă din anul 2016, artizanii acestei înțelegeri politice fiind Constantin Rădulescu și Mircia Gutău.
”PSD SI PER au aratat in Valcea ca atunci cand faptele bune sunt singura preocupare a liderilor colaborarea poate fi una excelenta!
Mircia Gutau este un om de onoare, un primar profund atasat de comunitate si un caracter deosebit iar sustinerea pe care ne -am acordat-o reciproc a fost, este si continua sa fie pentru binele oamenilor si pentru a face fapte bune pentru valceni!
Astazi PSD si PER au consfintit si la nivel national o alianta a binelui!
Alaturi de Mircia Gutau, Sebi Veteleanu si toti colegii de la PER Valcea sunt convins ca vom arata valcenilor ca politica atunci cand se face cu respectarea angajamentelor, cu onoare si cu preocupare pentru a face investitii destinate binelui comunitatii, este de fapt politica binelui general si faptelor bune pentru oameni!
Impreuna cu toti colegii mei din PSD Valcea, alaturi de aliatii nostri vom ramane alaturi de oameni si ne vom tine de cuvant!”, susține președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.