Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD paralel cu realitatea românească

„Moțiunea a picat, Guvernul Tudose rezistă. În continuare vom asista la același spectacol ridicol.
Dacă justiția încearcă să-și păstreze independența, „avem stat paralel”.
Dacă au crescut prețurile produselor la raft, „sunt de vină comercianții”.
Dacă oamenii ies în stradă, „este de vină Soroș”.
Dacă a crescut ROBOR-ul, „așa trebuia să se întâmple, pentru că se afla la minim istoric”.
Dacă în 2018, după trecerea poverii fiscale de la angajator la angajat, scad salariile, „este de vină patronul”.
Guvernarea PSD are o singură strategie, bazată pe minciună, lașitate, manipulare și diversiune.
Oamenii ies în stradă pentru că s-au săturat de ipocrizie și iluzia prosperității! Prețurile au crescut din cauza inflației mărite de măsurile cabinetului PSD-ALDE! ROBOR a crescut din cauza proastelor decizii financiare, a împrumuturilor de la bănci și a retragerii dividendelor la mijlocul anului făcute de guvern, din disperarea de găsi bani pentru pensii și salarii! Prețurile produselor la raft au crescut din cauza măririi accizei la carburanți și a facturilor de energie și gaze! Salariile în mediul privat vor scădea pentru că angajatorul este copleșit de povara fiscală! „Revoluția fiscală” este doar un alt plan mârșav gândit în laboratoarele PSD pentru aplicarea unei legi proaste, cea a salarizării. Beneficiile unei creșteri economice substanțiale au fost anulate de măsurile populiste și haotice luate în economie de cuplul de economiști de renume mondial, Dragnea – Tudose împotriva mediului de afaceri și a contribuabililor onești din această țară. Un premier marionetă “cu banii la ciorap” și un președinte păpușar cu sechestru pe conturi.
PSD a luat la începutul anului frâiele guvernării cu o economie stabilă, cu perspective bune și sănătoase. Leul era solid, iar inflația aproape de zero făcea ca puterea de cumpărare să fie una reală, dobânzile erau mici, datoria statului la fel, creșterea economică promițătoare. Toate premisele erau bune. Astăzi România este sufocată din cauza agendei paralele cu realitatea cotidiană pe care actualul Guvern se încăpățânează să o urmărească.
Singurul stat paralel este cel creat de guvernarea autistă a PSD, care își îmbracă dezastrul actului de guvernare în lupte cu inamicii fantomatici. Statul paralel nu este altceva decât promovarea corupției la rang de virtute! Statul paralel nu este decât minciuna în care se complace PSD, într-o țară în care deciziile luate de urmăriți sau condamnați penal au devenit o stare de normalitate.” este declaraţia politică adresată de senatorul Romulus Bulacu în cadrul şedinţei Senatului de luni, 27 noiembrie a.c.