Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Sărdărescu din Horezu, cel mai lucid pesedist din VÂLCEA: Eu aș spune STOP GUVERNARE!

Primarul Nicolae Sărdărescu din Horezu este unul dintre cei mai lucizi social-democrați. Acum, când PSD trece printr-o profundă criză, odată cu arestarea lui Liviu Dragnea, dar și cu clasarea pe locul III în preferințele electoratului la alegerile din 26 mai 2019, oamenii din teritoriu au nevoie de o nouă direcție și un suflu nou.
”Trebuie să reevaluăm întreaga situație. Este nevoie de o analiză pertinentă la vârful partidului. Acum, în acest moment, eu aș spune STOP guvernare, aș face un pas în spate. Să intre cei care se bat acum cu pumnii în piept că au câștigat la guvernare.
Noi, ca primari, știm cel mai bine ce s-a întâmplat pentru că suntem zilnic în contact cu oamenii. La Horezu, PNL a luat cu 194 de voturi mai mult decât PSD, ceea ce nu înseamnă foarte mult. Toți actorii politici de la București trebuie să înțeleagă că voturile sunt aduse de primari, de aceea ei trebuie sprijiniți pentru susținerea investițiilor și proiectelor”, susține primarul PSD din Horezu, Nicolae Sărdărescu.