Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PREȘEDINTELE PSD VÂLCEA: În curând, se va vedea că șapte partide mici au făcut negoț cu speranțele de mai bine ale românilor

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a comentat, zilele acestea, situația politică actual. El a criticat partidele care au contribuit la căderea guvernului Dăncilă și a spus acestea nu trebuie să aștepte de la PSD să le treacă guvernul. În opinia lui Rădulescu, parlamentarii PSD nu au obligația să fie prezenți în sală, iar PSD nu are nicio obligație față de viitorul cabinet al premierului desemnat.

”Spațiul public a fost inundat cu ideea că PSD are obligația să asigure cvorumul la votarea noului guvern.
PSD nu are nicio obligație față de viitorul cabinet al premierului desemnat.
Există o nouă majoritate în Parlamentul României care s-a manifestat public prin declarații la unison contra guvernului Dăncilă, totul concretizându-se cu trecerea moțiunii de cenzură.
Poate PSD–ul să fie acuzat că lasă țara fără buget doar pentru că nu asigură opoziției cvorum? Nicidecum!
Parlamentarii noștri nu au obligația să fie prezenți în sală.
România trebuie să vadă că partidele care s-au aliat să treacă moțiunea n-au avut un plan pe termen mediu sau lung.
Așa cum opoziția și-a asigurat cvorumul și voturile necesare să dea jos guvernul, așa să procedeze și acum, la votarea noului cabinet. Dacă nu reușesc, se va vedea că șapte partide mici au făcut negoț cu speranțele de mai bine ale românilor!
Închei cu o îngrijorare și totodată cu o întrebare: Ce nevoie are ,,guvernul meu” de voturile PSD, câtă vreme acesta este un partid care trebuie să dispară?!
Declarația aparține președintelui Klaus Iohannis și pare desprinsă din negura anilor `30.
În democrație partidele dispar doar dacă ies din prevederile Constituției”, arată Constantin Rădulescu.