Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Președintele PSD VÂLCEA: Dacă aveam legea migrației politice, acest scandal politic nu ar fi existat

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, este de părere că ieșirea ALDE de la guvernare este o greșeală în acest moment, dar că nu pune mari probleme PSD. De asemenea, liderul PSD Vâlcea consideră că dacă ar fi existat legea migrației politice, acum acest scandal politic nu ar fi existat pentru că parlamentarii care ar fi vrut să schimbe partidul, și-ar fi pierdut mandatul.
”E foarte bine ce se întâmplă, pentru că noi ca partid ani de zile nu am fost în stare… eu am fost deputat si am susținut și susțin și acum interzicerea migrației politice. Păi cum adică? Eu te votez parlamentar pe listele unui partid și te hotărăști tu că te-ai sucit.
În momentul în care în România s-ar interzice migrația parlamentarilor și ale aleșilor locali, atunci vom deveni o țară serioasă cu parlamentari responsabili.
Oameni buni, poate vă duceți acasă la voi să le spuneți primarilor, dar și cetățenilor, de ce s-a oprit PNLD. Pentru că se va opri. Asta au declarat și PNL și USR că e pomană pentru primari. Poate le explică cei care vor să cadă guvernul de ce au votat așa.
Poate le explică bugetarilor de ce le vor tăia salariile. Și poate le explică vitejii care s-au răzgândit politic românilor de ce vor ei să plece acest guvern. Poate le spun și de ce nu mai cresc pensiile și salariile, de ce se opresc lucrările pe șantiere. Poate le explică și asta băieții care vor fi cu mâna pe sus la moțiune, asta în cazul în care se depune.
Guvernul PSD a dovedit responsabilitate pentru că în anul 2016 a primit un vot. Noi am fost buni 4 ani și acum nu mai suntem. Ne facem treaba și datoria în continuare. Rămânerea la guvernare este un act de responsabilitate politică”, susține președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.