Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ponta despre recentele cazuri de coruptie: “Metehnele vechi se scot cu greu”

Anumite cazuri de coruptie aparute in ultima vreme sunt „metehne vechi care se scot cu greu”, sustine premierul Victor Ponta. Totodata, seful Guvernului a cerut ministrilor sa puna la dispozitie, atat procurorilor, cat si presei, toate datele pe care le detin despre aceste cazuri.

„O sa va cer tuturor ministrilor, structurilor din subordine sa puneti la dispozitie, in modul cel mai transparent, atat procurorilor, cat si media, daca e cazul, toate datele si sa nu ezitati sa luati masuri de indepartare a oricarei persoane banuite intr-un fel sau altul de fapte de coruptie”, a spus Victor Ponta, la inceputul sedintei de guvern de vineri.

Ponta a facut referire si la cazul mitei de 1,4 milioane de euro de la Hidroelectrica.

„Legat de anumite evenimente de coruptie, am vazut si actiuni ale Parchetului la Vama Albita, la Politia Pantelimon, la Hidroelectrica. Eu vreau sa anunt ca salut activitatea de combatere a coruptiei in orice zona apare. Metehnele vechi se scot cu greu si cred ca e foarte bine ca orice fel de fapte posibile de coruptie sa fie sanctionate cat mai dur”, a afirmat premierul.