Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PNL Valcea vrea sa castige alegerile cu primari de la PSD

Încă o dovadă ca PNL si PSD sunt in aceeasi troaca politica. PNL Vâlcea vrea sa câștige alegerile cu oameni de la PSD. După ședința pe ZOOM a liberalilor valceni, care au votat în unanimitate candidatura lui Cristian Buican la președinția Consiliului Județean Vâlcea, pe surse, au transpirat informații despre trădarea unor primari PSD, care vor candida la alegerile din 27 septembrie 2020 pe listele PNL. Vorba era de 7, însă deocamdată despre 2 primari avem date certe: Constantin Banacu de la Bărbătești și Gheorghe Gangu de la Bujoreni.
Se pare ca discutii avansate au fost si cu primarii de la Madulari, Scundu si Copaceni.
Jocul greseala asteapta, iar Buican a profitat de nemulțumirile aleșilor fata de liderii PSD Vâlcea, însă ce a facut Constantin Radulescu, liderul social democratilor valceni?
E greu de crezut ca nu stia ce se intampla. Aceste situatii, grele pentru PSD, denota un slab management politic din partea liderilor si un ego exacerbat a lui Constantin Radulescu, care in acesti 4 ani s-a gândit doar la cum sa-si securizeze scaunul de la CJ si cum sa mai castige inca un mandat.
Nu credem că în acest caz functioneaza sintagma „După mine potopul”, pentru ca s-ar putea ca PSD sa se dinamiteze din interior.
„Am nemultumirile mele vizavi de oamenii care conduc PSD. N-au curaj, suntem vanduti. Ma doare sufletul, sunt de 30 de ani în PSD, din iunie 1990. Am patru mandate de primar. E foarte greu, nu-mi doream sa ajung aici”, ne-a declarat în exclusivitate primarul Constantin Banacu.