Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PNL Vâlcea: „Hristos a Înviat!”

Învierea lui Hristos, un fapt istoric petrecut acum aproape 2000 de ani, împarte drumul umanității între perioada căderii noastre și aceea a începutului restaurării. Dumnezeu ne-a făcut liberi și spre bine și Adevăr. Prin voința noastră am căzut din ceea ce ne menise Creatorul, însă iubirea acestuia față de noi este atât de mare încât ne-a trimis pe Fiul Său pentru a ne arata din nou Calea, Adevărul și Viața. Învierea Sa în a treia zi după ce a fost crucificat este dovada tangibilă că orice suferință își are sfârșitul și că suntem în stare să ieșim la lumină dacă acceptăm jertfa lui Hristos și Învierea Lui.

Vremurile acestea seamănă mult cu vremurile din urmă; istoria omenirii este plină de asemenea momente și ele nu trebuie să ne sperie;  dimpotrivă trebuie să ne întărească în hotărârea  de a ne îndrepta faptele și gândurile, de a săvârși binele și de a căuta adevărul. Cu toții, de la vlădică pana la opincă, suntem datori a ne iubi și a ne ajuta, a fi drepți și iubitori unul cu altul și fără îngăduință față de nedreptate. Această zi a Învierii Domnului ne-a fost lăsată pentru a înțelege că suntem sprijiniți în efortul nostru de a depăși durerile și suferințele îndreptând întâi de toate propriile purtări. Ziua Învierii este una a fericirii pentru că promisiunea făcută nouă s-a împlinit. E vremea să aducem la iveală ce este mai bun în fiecare dintre noi cinstind Învierea Domnului prin fapte.
Cu aceste gânduri ne îndreptăm către fiecare dintre semenii noștri, cu iubire și cu speranța, cu credința că vom lucra împreună pentru binele comunității românești.

Adevărat a Înviat!

 – PNL VÂLCEA