Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pedeliştii vâlceni fac băşcălie de Victor Ponta: „Avem un premier fotomodel”

Membrii PDL Vâlcea fac băşcălie de premierul Victor Ponta, cel care a fost plimbat cu barca pneumatică în zonele afectate de inundaţii din Teleorman. „Avem un premier fotomodel, exact ce ne trebuia acum. Victor Viorel Ponta nu scapă niciun moment să facă poze. Îl vedem în ziare, în reviste, oriunde, să nu mai spun de ştirile de la TV. Nu putea rata inundaţiile. Aţi văzut cum stătea în barcă, îmbrăcat la patru ace. Ştia de unde i se fac pozele, stătea ca la şedinţele profesioniste. A făcut mult zgomot fără să rezolve nimic. Oamenii erau uzi leoarcă, el se plimba cu barca. Ce mai e de zis..”, spune consilierul local, Cosmin Constantinescu.

„Au fost imagini jenante. E clar că oamenii au nevoie de o vorbă bună când trec prin astfel de momente, dar nu aşa. Nu şi-a ales bine nici momentul, la patru zile de la inundaţii, nici măcar locul. Era în judeţul condus de Liviu Dragnea. Adică Dragnea nu putea decât să se certe pe el. Eu am fost ca farmacist, pe vremea lui Ceauşescu, trei ani, la Ciolăneşti, acolo în zonă. De atunci se ştiau care sunt problemele. Am mers odată 24 de kilometri pe jos, am făcut 12 ore, că nu aveam cu ce să ajung la serviciu. La atâţia ani distanţă vine Ponta să ne explice ce trebuie făcut”, spune şi fostul deputat, Sami Vâlcu.

„E bătaie de joc, aşa ceva nu am mai văzut. Numai la noi se poate să pui la dispoziţie presei prietene o barcă, din care să te filmeze. Nici pe vremea lui Ceauşescu nu se întâmpla aşa ceva. Să stai în barcă, să te tragă militarii când apa nu depăşea 15 centimetri, se vedea pe roţile de la tractoare. Nu mai aduc aminte de modul în care i s-a adresat colegei de cabinet. Oriunde iese Ponta se face de ruşine, oamenii şi-au dat seama ce fel de om este”, concluzionează deputatul Romeo Rădulescu.