Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pe cine pun liberalii şef la ADI Salubrizare?

Adunarea Generală va avea loc vineri, la Consiliul Judeţean. Reprezentanţii membrilor în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităţilor din Judeţul Vâlcea sunt chemaţi la

şedinţa Adunării generale în data de 13.02.2015, ora 10.00, la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea, sala Mircea cel Bătrân. Pe ordinea de zi sunt trei puncte: Alegerea Preşedintelui Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităţilor din Judeţul Vâlcea, Alegerea membrilor Consiliului Director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităţilor din Judeţul Vâlcea şi Alegerea Comisiei de Cenzori a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităţilor din Judeţul Vâlcea.

Pe surse am aflat că preşedinte al ADI Salubrizare o să fie consilierul judeţean, Victor Popescu, cel care a şi fost desemnat reprezentant al Consiliului Judeţean în AGA. Interesant este pe cine vor alege liberalii, care au majoritate, ca director al ADI Salubrizare, funcţie care este şi retribuită. Cert este că sunt şanse mici să fie ales un consilier judeţean care ar deveni incompatibil şi ar trebui să renunţe la calitatea sa actuală. Altfel, Consiliul Director o să fie format dintr-un preşedinte şi şase membri în timp ce Comisia de Cenzori va avea un preşedinte şi doi membri dintre care unul obligatoriu trebuie să fie contabil autorizat. La Adunarea Generală sunt invitaţi cei 90 de membri ai ADI Salubrizare, reprezentanţi ai comunelor şi oraşelor asociate. ADI Salubrizare va avea mult de muncă în perioada următoare, urmând să organizeze licitaţii pentru delegarea serviciilor către firme specializate. Altfel, alegerile pentru ADI APĂ vor avea şi ele loc în această primăvară, cel mai probabil în martie.