Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PDL Vâlcea cere demisia primarului arestat, Emilian Frâncu!

USL a promis Vâlcii dezvoltare, turism, stabilitate, locuri de muncă, protecţie socială, pensii şi salarii mărite, în general, un viitor mai bun pentru copiii noştri. Azi vedem că, la mai bine de jumătate de an de la preluarea puterii,  USL “asigură” oamenilor mitinguri de protest, greva foamei, disponibilizări şi şomaj în masă, proteste zilnice, autorităţi indiferente, haos şi corupţie.

Din păcate, aceasta este realitatea cotidiană a judeţului nostru, descrisă cu consecvenţă de mass-media locală, iar pentru această atitudine civică dorim să mulţumim jurnaliştilor autentici, care şi-au făcut datoria cu profesionalism.

Disperarea este cea care i-a unit pe români dintotdeauna, căci sunt prea puţini cei care se apleacă să le înţeleagă, să le rezolve sau măcar să le asculte problemele. Muncitorii de pe platforma chimică de interes naţional Oltchim – Arpechim nu mai au glas să-şi strige amarul, fiind descurajaţi şi descumpăniţi de discursul fără acoperire practică al autorităţilor. În campaniile alegerilor locale şi parlamentare li s-a promis rezolvarea situaţiei economice precare şi păstrarea locurilor de muncă. Totul s-a dovedit a fi o manipulare electorală grosolană. Observăm cum drama socială în derulare îi face pe cei din USL “să bage capul în nisip”, dovedindu-ne zilnic că sunt incapabili să guverneze performant România.

Şi pentru ca “peisajul” să fie complet, municipiul Râmnicu Vâlcea a mai primit o palmă ruşinoasă. Un nou scandal de corupţie la vârf, în care este implicat actualul primar ales al urbei, recidivează amplificând haosul deja creat în comunitatea noastră. “RESPECT, SERIOZITATE ŞI ÎNCREDERE” este sloganul de campanie al primarului Emilian Frâncu ce a convins vâlcenii în iunie 2012 să-i încredinţeze mandatul. După 7 luni de administraţie, acesta a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, capul de acuzare fiind “luare de mită”. Ce pretenţii mai putem avea să vină investitori străini? Ce pretenţii putem avea ca acest oraş să mai poată fi salvat din colapsul în care se afundă tot mai mult pe zi ce trece?

Pentru a demonstra că merităm să fim consideraţi un oraş european, civilizat şi responsabil cerem: DEMISIA DE ONOARE,  Dle Emilian FRÂNCU! Este actul care mai poate salva reputaţia municipiului nostru, în acest moment.