Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a intrat oficial în cursa electorală din județul Vâlcea

Reprezentanții Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) au depus, marți, la Biroul Electoral Municipal, respectiv Județean, lista și dosarele candidaților pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, dar și pentru Consiliul Județean Vâlcea.
Candidatul pentru funcția de președinte al CJ Vâlcea este reprezentantul Diasporei, umanistul Costel Cristian Popa, vâlceanul ieșit din rândurile Diasporei. Costel Cristian Popa dorește ca PPU SL să reprezinte schimbarea care să determine cât mai mulți români să revină acasă, alături de familiile lor
”Suntem oameni tineri, noi în politică și am reușit într-un timp foarte scurt să înființăm multe organizații în județul Vâlcea, dar mai ales am reușit să finalizăm dosarele pentru depunerea candidaturilor. Suntem cu adevărat umaniști, care știm ce înseamnă demnitatea, onoarea și curajul.
Sloganul campaniei noastre este STOP ABUZURILOR, iar noi umaniștii ne dorim să oprim abuzurile cu care fiecare cetățean se confruntă zilnic, mai ales în această perioadă complicată.
În acest partid tinerii sunt încurajați și chiar puși în prima linie. Avem un suflu nou, vrem să aducem ceva nou în politică, idei și proiecte noi, pentru că am descoperit că dacă nu ne implicăm, nu putem schimba nimic”, a mai adăugat umanistul Costel Cristian Popa.
Pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, umaniștii merg cu un candidat nou, care nu a mai făcut politică până acum. Este vorba despre Ioan Cătălin Brănescu, un om pe care umaniștii vâlceni se pot baza.

Ilie Amuzan, umanistul care vrea să se întoarcă la conducerea Primăriei Călimănești

De asemenea, umaniștii au depus liste complete și în orașele Călimănești Brezoi, Băbeni, Horezu și Băile Olănești
Fostul primar al anilor 2004 – 2012 (două mandate), Ilie Amuzan se întoarce să candideze pentru Primăria Călimănești, aici unde proiectele și viziunea urbanistică îl țin cu fruntea sus în fața alegătorilor.
lie Amuzan își alege un partid serios, cu reale șanse de creștere în județul Vâlcea (Partidul Puterii Umaniste – Social Democrat) foarte bine reprezentat, dar unde este sigur că va câştiga alegerile.
La Călimănești are o organizație unde a adus oameni noi și unde a renunțat la personajele care nu charismă şi forţă, realizând o cauterizare totală a eșicherului local.