Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

OVIDIU POPA: Măsurile de austeritate vin tăvălug peste români

Bugetul pe 2021 a fost publicat în Monitorul Oficial după ce a fost promulgat de președintele Klaus Iohannis.

Grupurile parlamentare, deputaţii şi senatorii au avut termen până joi, săptămâna trecută, să depună amendamente scrise şi motivate.
Comisiile de specialitate au avizat proiectele de buget, iar comisiile de buget, sesizate în fond, au termen până sâmbătă să dezbată şi să întocmească rapoartele, care au fost depuse la Birourile permanente.
Cele două Camere ale Parlamentului s-au reunit în şedinţă comună pentru votarea bugetului.
”Dreapta, condusă de Orban și Cîțu, rămasă încă de anul trecut în istoria parlamentară românească pentru asumarea răspunderii pe Legea bugetului în premieră absolută, o premieră nedemocratică, s-a întrecut astăzi pe sine! Astăzi, coaliția de dreapta a inventat o nouă formă de asumare a Bugetului de Stat și a Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat, mimând dezbaterile parlamentare democratice! Este pentru prima dată când bugetul a ieșit din Parlament în aceeași formă în care a fost adoptat în Guvern.
Este evident dezinteresul coaliției de guvernare pentru binele cetățenilor României!
Măsurile de austeritate care au început să producă efecte și care vin tăvălug peste români, se regăsesc în acest buget.
Chiar dacă am fost nevoiți să asistăm și noi, și românii care ne-au urmărit aceste zile, la această mascaradă, am luptat în plenul Parlamentului alături de colegii parlamentari PSD pentru interesele vâlcenilor!”, a declarat deputatul PSD Ovidiu Popa.