Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Olguța Vasilescu către Mihai Voicu: Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!

Deputatul PNL Mihai Voicu a acuzat-o pe Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, că a cheltuit 3 milioane de euro, iar Craiova nu s-a calificat in cursa pentru desemnarea Capitalei Culturale Europene. Voicu a mai adăugat că proiectul miroase urât.

Replica Olguței Vasilescu nu a întârziat să apară, aceasta postând pe pagian sa de Facebook un atac virulent la adresa deputatului PNL de Dolj, Mihai Voicu.

“De parcă doar el ar posta numai tâmpenii! Mișu Voicu, deputat turist de Dolj, a aflat într-una din vizitele anuale prin județ și a și ținut să-și împărtășească prostia și altora, că în Craiova s-ar fi cheltuit 3 milioane!!!!! de euro doar pentru competiția Capitală Culturală. Cum a adunat el? Cum făcea la partid cu colecta de pe la șefii de deconcentrate? Nici măcar! A adunat bugetul anual al TUTUROR instituțiilor de cultură din Craiova. După părerea lui ar trebui să desființăm cu totul filarmonica, teatrul de păpuși, opera, casa de cultură, ansamblul folcloric etc. Normal că ar vrea să le deființăm, de vreme ce el nu vine la niciun spectacol, că oricum nu vine prin județ. Mișule! Un sfat! Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!”, a postat Olguta Vasilescu.