Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

OFICIAL: Primarul Avan de la Păusesti Otasau a trecut la PER

Anunț important făcut la conferința de presă a PER Vâlcea. Primarul localitatii Pausesti-Otasau, Cătălin Avan, a anunțat că părăsește PNL VALCEA, alaturi de intreaga organizatie.
„Începem un nou proiect politic. Azi, întreaga echipă trece de la PNL la PER. Cred ca astfel PNL se va intoarce la performanta de a avea un singur consilier local la Pausesti-Otasau. Am ales PER pentru ca este un partid mic, dar cu o dinamica importanta. Partidele mari au 2 metehne: se folosesc de noi in campania electorala, iar apoi uita de promisiuni” – a declarat Catalin Avan.
Amintim ca Membrii Biroului Politic Județean ai PNL Vâlcea au luat în discuție în ședința din data de 22 august 2019 propunerile lui Cristian Buican de excludere a primarilor Cătălin Avan de la Păusesti Otasau si Aurora Măgura de la Popesti, precum și a consilierilor locali liberali din cele două localități.
Aurora Măgura a fost dată afară din partid, în timp ce în cazul lui Cătălin Avan, votul a fost 14 – 14, deci balotaj. S-a luat decizia de amânare pentru o data ulterioară.
De atunci, primarul Avan susține că nu și-a mai plătit cotizația la partid, însă nu a știu să spună dacă a fost dat afară din PNL.