Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

OFICIAL: Gutau si Rădulescu, mana in mana la alegerile locale

Pentru prima dată în istoria postdecembristă a PSD, la Vâlcea, social democrații nu vor avea candidat propriu la alegerile locale pentru cea mai importantă redută electorală și anume municipiul reședință de județ, Ramnicu Valcea.
Președintele PSD Valcea, Constantin Radulescu, a decis să meargă pe ideea încheierii unui acord politic de susținere a celor două candidaturi – Gutau la Primărie, iar Rădulescu la Consiliului Județean Vâlcea.
„Totodată, Biroul Permanent Județean al PSD Vâlcea a adoptat o hotărâre prin care demarează procedura de întocmire a unui acord politic între Organizația PSD Vâlcea și Organizația PER Vâlcea pentru colaborarea în alegerile locale și susținerea candidatului PER la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Mircia Gutău și a candidatului PSD la Consiliul Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu.

În cel mai scurt timp, acordul de colaborare politică urmează să fie adoptat în formă scrisă și semnată, în cadrul structurilor de conducere al formațiunilor politice semnatare.
Acordul priveste structurile politice PSD si PER de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea”.

Florian Marin preia conducerea PSD Râmnicu Râmnicu Vâlcea

„De asemenea, având în vedere faptul că, potrivit statutului, începând cu data de 3 iulie, mandatul actual de la conducerea Organizației PSD Râmnicu Vâlcea a încetat, domnul Marin Florian a fost desemnat președinte interimar al Organizației PSD Râmnicu Vâlcea, iar domnul Vasile Cocoș, președinte executiv, urmând ca până la prima sedință de Birou Permanent Județean să prezinte o propunere de structură interimară a noului Birou de Conducere al organizației”, se arată în comunicat.