Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nu vor muncă voluntară! Niciun candidat pentru CA la RADJP Vâlcea!

Pentru că indemnizaţie este foarte mică, niciun politician vâlcean nu s-a înghesuit să se înscrie pentru cele două funcţii de administrator în cadrul Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Vâlcea. Asta în ciuda faptului că liberalii „vânează” toate posturile posibile şi imposibile.

Dar, de această dată, preţul unei indemnizaţii/şedinţă nu le-a convenit şi cum peneliştii nu prea sunt obişnuiţi să facă muncă voluntară pentru acest judeţ, au spus „pas”. Sigur, trebuie să spunem că a fost totuşi un liberal care şi-a depus dosarul. Este vorba despre eternul candidat, Ovidiu Popa, cel care recent a pierdut examenul pentru funcţia de director al ETA, pentru că apartenenţa sa politică la PNL Vâlcea nu a constat nici cât negru sub unghie, iar la partea profesională a lăsat de dorit. Revenind însă la candidatura pentru CA al RAJDP Vâlcea, Ovidiu Popa şi-a retras dosarul după doar două zile, probabil după ce a aflat că indemnizaţia este modică.

Aşadar, în condiţiile în care nu există niciun candidat pentru cele două funcţii, procedura a fost declarată încheiată, iar conform legislaţiei în vigoare, Consiliul Judeţean Vâlcea, în calitate de autoritate tutelară, poate să desemneze doi administratori provizorii în cadrul CA al RADJP Vâlcea.