Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Rădulescu nu pleacă după Udrea la Mişcarea Populară

Elena Udrea şi-a dat demisia din PDL, iar surse din partid dau ca sigură informaţia conform căreia mai mulţi parlamentari democrat – liberali îi vor urma exemplul.

Din câte se pare, Udrea a fost avertizată de liderii PDL că va fi exclusă din partid în urma declaraţiilor ei conform căreia Partidul Mişcarea Populară va scădea semnificativ scorul electoral al PDL la următoarele alegeri. De luat în seamă este faptul că fostul ministrul al Turismului a făcut aceste declaraţii în contextul în care Partidul Mişcarea Populară a fost validat oficial ca partid politic la tribunal în urmă cu o zi.

Tocmai de aceea, se zvoneşte că Elena Udrea ar urma să se înscrie în PMP, iar o serie de parlamentari PDL o vor urma.

În ceea ce-l priveşte pe singurul parlamentar PDL din Vâlcea, Romeo Rădulescu, el susţine că nu pleacă după Udrea la Mişcarea Populară. Deputatul Romeo Rădulescu, un apropiat al Elenei Udrea, şi-a păstrat declaraţiile făcute în conferinţa de presă din dimineaţa zilei de joi, 30 ianuarie a.c. şi după anunţarea demisiei Elenei Udrea, susţinând că nu va părăsi PDL-ul. „Sunt membru PDL şi nu am de gând să plec din acest partid. Sunt ales în conducerea acestui partid la Vâlcea şi nu mi se pare normal să părăsesc partidul. Mai ales că eu am şi o chestie cu traseismul politic: nu-l suport! În concluzie, fac echipă cu Elena Udrea, dar nu părăsesc PDL” – ne-a declarat Romeo Rădulescu.