Acasă Politică NEWS ALERT! Cristian Iliescu nu mai este consilier județean

NEWS ALERT! Cristian Iliescu nu mai este consilier județean

Scandalul de la votul din ședința Consiliului Județean Vâlcea pentru mutarea sediului Centrului de Cultură Vâlcea, care nu a trecut nici de data aceasta, a făcut victime în rândul consilierilor județeni liberali. Cristian Iliescu a pierdut mandatul de consilier județean după ședința din data de 21 iunie 2018.
În urmă cu aproximativ 2 luni de zile, Cristian Iliescu a fost exclus din PNL, organizația Vâlcea, pentru neplata cotizației. În consecință, BPJ al PNL Vâlcea a luat act de excludere, urmând să declanșeze procedura de retragere a sprijinului politic pentru Cristian Iliescu. De la data de când s-a luat act de excluderea acestuia din partid, Iliescu a mai participat la încă 2 ședințe de Consiliu Județean, la care a și votat.
Înainte de ședința din data de 21 iunie 2018, asupra lui Iliescu s-au făcut presiuni să voteze ca și Folea și Vâlcu, alături de PSD, însă acesta a refuzat, susținând că el nu trădează PNL. Imediat după ședință, secretarul general al PNL, consilierul județean Samoil Vâlcu, a semnat și a depus la Instituția Prefectului Vâlcea documentele de retragere a sprijinului politic al lui Cristian Iliescu.
De asemenea, Samoil Vâlcu, care la votul pentru mutarea sediului Centrului de Cultură a votat ca și PSD, a demisionat din funcția de lider de grup al consilierilor județeni liberali.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.