Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT! Cristian Iliescu nu mai este consilier județean

Scandalul de la votul din ședința Consiliului Județean Vâlcea pentru mutarea sediului Centrului de Cultură Vâlcea, care nu a trecut nici de data aceasta, a făcut victime în rândul consilierilor județeni liberali. Cristian Iliescu a pierdut mandatul de consilier județean după ședința din data de 21 iunie 2018.
În urmă cu aproximativ 2 luni de zile, Cristian Iliescu a fost exclus din PNL, organizația Vâlcea, pentru neplata cotizației. În consecință, BPJ al PNL Vâlcea a luat act de excludere, urmând să declanșeze procedura de retragere a sprijinului politic pentru Cristian Iliescu. De la data de când s-a luat act de excluderea acestuia din partid, Iliescu a mai participat la încă 2 ședințe de Consiliu Județean, la care a și votat.
Înainte de ședința din data de 21 iunie 2018, asupra lui Iliescu s-au făcut presiuni să voteze ca și Folea și Vâlcu, alături de PSD, însă acesta a refuzat, susținând că el nu trădează PNL. Imediat după ședință, secretarul general al PNL, consilierul județean Samoil Vâlcu, a semnat și a depus la Instituția Prefectului Vâlcea documentele de retragere a sprijinului politic al lui Cristian Iliescu.
De asemenea, Samoil Vâlcu, care la votul pentru mutarea sediului Centrului de Cultură a votat ca și PSD, a demisionat din funcția de lider de grup al consilierilor județeni liberali.