Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MOŢIUNEA A TRECUT. GRINDEANU A FOST DEMIS. PSD: Sunt 241 de voturi pentru moţiune

Votul în plenul reunit al Senatului și Camera Deputaților a avut loc miercuri, 21 iunie 2017, iar președintele PSD Liviu Dragnea a înregistrat o victorie importantă, în condițiile în care moțiunea de cenzură a trecut cu 241 de voturi pentru și 10 împotrivă.

În urma acestui vot, premierul Sorin Grindeanu este demis și vor începe procedurile constituţionale pentru formarea noului Guvern. Astfel criza politică din interiorul PSD şi de la Palatul Victoria ia sfârşit. Tot jocul politic se mută la Cotroceni, la președintele Iohannis.

Toţi parlamentari PSD şi singurul deputat de la ALDE, Dumitru Lovin, au votat pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu.

Deputatul PSD, Eugen Neaţă, a declarat după şedinţa reunită că a votat pentru normalitate şi pentru români.
”Vreau să îi asigur pe toţi cei care ne-au acordat votul în luna decembrie 2016, că vom continua să facem lucruri bune pentru oameni şi în interesul acestora. Programul de guvernare merge mai departe şi ne vom respecta promisiunile făcute în campania electorală. 
Am încredere în preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi în conducerea partidului că vor găsi cele mai bune soluţii şi propuneri pentru noul Guvern!”, a declarat Eugen Neaţă.