Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MITING pentru susținerea lui Victor Ponta

Deși în acest moment în PSD sunt două tabere, una formată din Ponta și Rovana Plumb, iar cealaltă din Dragnea și Zgonea, care au viziuni diferite despre cum trebuie să reacționeze PSD ca urmare a cercetării penale a premierului, la nunta lui Valeriu Zgonea, pesediștii au pus țara la cale și au decis că trebuie să organizeze un miting pentru apărarea democrației.

Acest miting este îmbrăcat frumos într-un ambalaj, fiind unul care apără democrația, și nu o persoană, după cum a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.

„In aceasta incrancenare, Opozitia vrea sa ajunga la putere pe cai nedemocratice. Daca PSD va organiza un miting sau nu, se va lua maine in BPN o decizie. Mitingul trebuie sa fie in vederea apararii procedurilor democratice intr-un stat european, mi se pare extraordinar de important, pentru ca in timp ce votul populatiei a fost calcat in picioare in 2012, ne indreptam intr-o directiecare nu este de acceptat.

Nu poti sa dai afara un Guvern incercand sa omori cu orice chip Premierul. Opozitia cere demiterea Premierului aproape in fiecare zi. Atat timp cat exista in Parlamernt o majoritate acest Guverna are suport si suntem intr-o procedura democratica. Sa incerci sa demiti Guvernul pe o alta cale…”, a mai spus Ecaterina Andronescu.