Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Miron Mitrea îl dă pe Ponta ca prezidenţiabil al USD

Deputatul PSD Miron Mitrea a declarat vineri ca este posibil ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, dar ca aceasta decizie nu a fost luata si ca premierul nu isi doreste acum acest lucru. „Este o decizie care nu este luata. Este posibil ca Victor Ponta sa candideze. Stiu ca el nu isi doreste in acest moment acest lucru. Este foarte complicat intr-un partid asa mare. Lumea crede ca daca esti presedinte faci ce vrei. Sigur, in anumite domenii. Chestiile acestea sunt delicate”, a spus Mitrea

„Eu inca nu am vazut ca, la PSD de exemplu, altcineva decat presedintele partidului sa fie candidatul la prezidentiale. Deci, eu ma astept din acest principiu si din punct de vedere istoric sa fie Victor Ponta”, a afirmat Mitrea, aflat la Inalta Curte de Castie si Justitie (ICCJ), unde s-a judecat un nou termen in dosarul in care este cercetat”, spune Miron Mitrea.

Intrebat daca Sorin Oprescu este o solutie discutata in PSD pentru prezidentiale, Miron Mitrea a admis ca acesta reprezinta „o varianta totdeauna”.

„Oprescu este o varianta totdeauna si va fi, pentru ca este o personalitate care in general atunci cand vrea sa faca ceva face. Daca va vrea sa candideze, va candida. Daca va fi in turul doi cu candidatul PSD, din pacate va fi pentru prima oara in viata mea cand nu o sa pot sa-l sustin. Daca va fi in turul doi cu orice alt candidat, va avea sprijinul meu si sunt convins ca si din partea PSD. Dar pentru ca sigur candidatul PSD va intra in turul doi, cred ca anul acesta nu o sa-l pot sustine pe prietenul meu Sorin Oprescu in alegeri, pentru ca eu sunt pesedist”, a incheiat Miron Mitrea.