Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

MIRCIA GUTĂU: Voi candida şi voi câştiga Primăria Râmnicu Vâlcea, indiferent din partea cărui partid

Foto: arhiva Vocea ValciiÎntors din vacanţă prin ţările europene, Mircia Gutău este decis să limpezească apele în ceea ce priveşte candidatura lui la Primăria Râmnicu Vâlcea. Acesta spune că nimic din ceea ce s-ar putea întâmpla nu l-ar determina să renunţe la candidatură. Este ceea ce îşi doreşte foarte mult şi îl va duce la îndeplinire, indiferent dacă are sau nu sprijinul unui partid politic.

„Abia m-am întors din concediu şi sunt cam rupt de evenimentele politice din Vâlcea. Luna viitoare voi lua o decizie în ceea ce priveşte candidatura mea la Primăria Râmnicu Vâlcea. Vă spun franc: eu nu mă duc să mă rog de nimeni şi nici nu mă căciulesc în faţa cuiva. Prima mea opţiune este PNL, însă dacă ei nu vor, să le fie de bine. Eu oricum voi candida şi voi câştiga Primăria Râmnicu Vâlcea, indiferent din partea cărui partid. Am văzut că unii mă sfătuiesc să-mi fac partid. Le spun tuturor să nu-şi mai facă griji în privinţa mea”, ne-a declarat Mircia Gutău.

Anuţa Handolescu îl sfătuieşte pe Gutău să-şi facă partid

Nici chiar împunsăturile unor colegi de partid, nu-l deranjează, Gutău mergând pe principiul „câinii latră, iar ursul merge”. Fostul prefect de Vâlcea, Anuţa Handolescu, şi-a arătat deja dezaprobarea pe faţă vizavi de o candidatură a lui Gutău din partea PNL. Mai mult, fosta pedelistă crede că Gutău nu va fi agreat de nici un partid politic, mai ales pe fondul neagreării din partea UE a politicienilor cu probleme penale.

De altfel, Anuţa Handolescu îl sfătuieşte pe Gutău să-şi facă partid, pentru că cele existente doar îl duc cu vorba şi îl amăgesc.

„Deci, eu nu cred că va candida (n. red. – Mircia Gutău) pentru unul dintre partidele mari. Nu ascund faptul că mi-au ajuns la urechi tot soiul de comentarii, că într-una din locaţiile pe care dânsul le deţine în municipiu, unde are business-urile, se strâng tot soiul de persoane, de susţinători. Ce mă surprinde este că sunt foarte mulţi din instituţii, foarte mulţi poliţişti care se perindă şi care pot avea dublu rol. Aceşti oameni susţin ideea ca domnul Gutău să-şi constituie, pe legea actuală a partidelor politice, propriul partid politic, ceea ce n-ar fi imposibil. Atunci, nu s-ar înlătura posibilitatea ca Mircia Gutău să candideze. Mie aşa mi s-ar părea corect, ca şi cei de la PNL să spună franc că statutul nu le permite să facă o asemenea nominalizare. În încercarea de a se evita o anumită acuzaţie de la Mircia Gutău, se preferă un soi de scărpinat de genul ăsta: noi te dorim, te propunem, facem eforturi deosebite”, a declarat Anuţa Handolescu, la postul de televiziune Vâlcea 1.