Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIRCIA GUTĂU despre PNL Vâlcea: S-au milogit de mine… Liberalii s-au transformat într-o fată mare neprihănită, care spune că nu vrea să audă de bărbați

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Mircia Gutău i-a răspuns liderului PNL Vâlcea, Cristian Buican, care a exclus din start orice alianță la nivel local cu PSD, ALDE și PER, că a uitat despre momentul 2016, când Gutău a fost la un pas de a candida pentru Primăria Râmnicu Vâlcea pe listele PNL:
”A uitat că în 2016 îmi bătea la ușă și mă ruga: Mirciulică, hai să facem alianță. Știu să negociez cu oricine, dar un așa mod de a face lucrurile nu am mai întâlnit”, a spus primarul Gutău.
Mircia Gutău s-a arătat indignat de tupeul liberalilor, pe care i-a atacat dur, comparându-i cu o fată mare, care nu vrea să audă de bărbați.
”Știți ce ușor este să fii în Opoziție și să dai din gură? Observ că nici la nivel local situația nu este mai zdravănă. PNL-ul anunță sus și tare că nu va colabora cu PSD , ALDE și PER, adică brusc liberalii vâlceni s-au transformat într-o fată mare neprihănită, care spune că nu vrea să audă de bărbați. Uită că a fost măritată cu unul, logodită cu altul, mai are și un copil care i-a fugit de acasă. Le-aș recomanda celor de la PNL să facă o cură cu lecitină ca să mai astupe găurile uriașe pe care le au în memorie.
Trebuie să ai un tupeu mare să vii să spui că nu vrei să colaborezi cu PER-ul când tu, PNL, mă curtai în 2016 pentru a candida la Primăria Râmnicu Vâlcea pe listele liberale. Știți foarte clar acest lucru: s-au milogit de mine să votăm în Consiliul Județean, eu mi-am respectat întru totul cuvântul …
Îl vedeți vreodată pe Mircia Gutău mergând să bată vreodată la ușa PNL-ului? Eu sunt bărbat și mor în picioare. Trebuie să ai un tupeu ieșit din comun să afirmi astfel de lucruri. Însă fiecare pasăre pe limba ei moare.
Astfel de oameni vor să preia frâiele Râmnicului, pe care să-l conducă spre dezastru cu aceeași lipsă de responsabilitate pe care o dovedește și PNL-ul la nivel central. Așteptăm să avem un nou guvern, să ne dea banii pentru alocațiile pentru copii, ajutoarele pentru căldură etc. Când au plecat la o astfel de luptă nu și-au făcut calculele? Au sau nu majoritate? Sunt 7 frați acolo, toți vitregi. Se pare că s-a dorit o instabilitate politică în această perioadă.
Din fericire, la Râmnicu Vâlcea, alianța cu PSD a funcționat și funcționează perfect, îmi doresc ca și viitor să fie la fel și sunt convins că oamenii apreciază ceea ce s-a făcut în municipiu”, a spus primarul Mircia Gutău.
Declarațiile primarului Gutău au fost făcute ca urmare a comunicatului de presă al președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, care după căderea guvernului Dăncilă a ținut să precizeze că PNL Vâlcea mizează pe integritate și responsabilitate: (…) ” Reafirmăm public că NU vom colabora cu reprezentanții PSD, ALDE sau PER, care în ultimii 3 ani au distrus economia județului Vâlcea și au adus acest acest județ în buza prăpastiei. Jaful din banii publici din ultimii 3 ani va fi demascat de către PNL Vâlcea, iar responsabilii vor fi dați pe mâna justiției. Considerăm că niciodată în ultimii 30 de ani nu a existat un furt mai mare din banii publici ai vâlcenilor și suntem convinși că vinovații vor plăti”, a precizat Cristian Buican.