Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ministrul Grapini – “Miss Obârşia Lotrului”

La sfârşitul acestei luni, din iniţiativa grupului de tineri intitulat „România noastră”, va avea loc o acţiune civică, menită să pună presiune pe guvernanţii actuali, pentru finalizarea investiţiei de la Obârşia Lotrului, investiţie realizată în proporţie de 92%. Denisa Pirnea, o tânără din Rm. Vâlcea, este unul dintre liderii acestui grup, care intenţionează să protesteze pentru finalizarea investiţiei, strângând, spontan, în jurul ideii, 1.200 de oameni, care pe 31 august vor veni la pârtie să susţină/impugnă continuarea lucrărilor la acest obiectiv. “Este o întâlnire a oamenilor care cred în şansa României prin turism, au schiat aici sau n-au schiat aici, dar vin să susţină continuarea lucrărilor. (…) Nu facem politică, nu avem interese în zonă, doar ne dorim să avem unde să schiem la noi în ţară, nu să fim trimişi în Austria. Totul se va desfăşura paşnic, nu este o manifestaţie, este o întâlnire a oamenilor care vor să schieze în România, a oamenilor care vor să vină aici, la Voineasa şi să vadă această pârtie finalizată, dincolo de ceea ce oferă această zonă” – ne-a declarat aceasta.

Reacţia cititorilor din judeţ, dar şi din ţară, este formidabilă. Dacă ar fi să redăm toate mesajele primite la redacţie pe această temă, am umple două pagini de ziar, nemulţumirile şi criticile vizându-i pe uslamiştii guvernanţi şi, în special, pe Victor Ponta şi Maria Grapini. Înjurăturile, blestemele şi „aprecierea” urâţeniei sufleteşti a guvernanţilor, nu mai contenesc. Şi pentru că politica ziarului nostru excede referirile la moralitatea şi aspectul fizic al oricui (menţionate şi în mesajele primate), o credităm pe ministrul Maria Grapini cu titlul de „Miss Obârşia Lotrului”, frumuseţea locurilor noastre montane şi a recunoştinţei tinerilor care vor să aibă, în ţară, o pârtie unde să-şi petreacă vacanţele montane. Redăm mai jos, un mesaj primit de la domnişoara Monica Mazilu, care spune totul despre ce vor tinerii şi cum vede semnatara mesajului on-line acţiunea Denisei Pirnea. “Vom fi alături de voi, cei care iniţiază acest protest. Este inadmisibil ce se întâmplă la Obârşia Lotrului. Am fost 7 ani la schi în Austria. Pârtia de schi de la Obârşia Lotrului este spectaculoasă, mai frumoasă decât multe altele din Austria. Locaţia are un potenţial extraordinar. Poate fi o alternativă a ceea ce s-a întâmplat cu Oltchimul. Îmi vine să plâng când văd ce se întâmplă în ţara asta” – (Monica Mazilu – [email protected]).

Veniţi cu toţii, sâmbătă, 31 august, la Obârşia Lotrului. Să vadă guvernanţii că existăm şi avem şi noi nevoi, tot aşa cum au şi ei plăceri, satisfăcute cu bani necinstiţi, în Austria, Elveţia, Monaco şi Pirinei.

• Romeo POPESCU