Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mihai Mateescu umăr la umăr cu Constantin Rădulescu

ÎNCREDERE. Campania electorală pentru alegerile parlamentare este în plină desfăşurare. Useliştii vâlceni străbat judeţul în lung şi-n lat, merg din casă în casă şi stau de vorbă cu oamenii în încercarea lor de a-i convinge că o viitoare guvernare USL este cea mai bună soluţie pentru ca România să devină o ţară cu adevărat europeană. Unul dintre cei mai valoroşi candidaţi ai USL din judeţul nostru este fără îndoială tânărul Constantin Rădulescu, acesta angrenându-se în lupta pentru un post de parlamentar în Camera Deputaţilor în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Sud. Primarul staţiunii Băile Govora, Mihai Mateescu, mizează pe sprijinul şi ajutorul lui Constantin Rădulescu şi de aceea şi-a îndemnat concetăţenii să-l voteze la alegerile din data de 9 decembrie 2012.

Sfârşitul de săptămână l-a găsit pe tânărul candidat al USL pentru un post de deputat în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Sud, Constantin Rădulescu, în staţiunea Băile Govora. Acolo, el a fost întâmpinat de primarul Mihai Mateescu şi primit cu multă căldură de oameni, care au mărturisit că-i cunosc activitatea din Consiliul Judeţean Vâlcea, dar şi de la Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea. Govorenii sunt convinşi că tânărul pesedist Constantin Rădulescu este cel mai potrivit să le reprezinte interesele în Parlamentul României. „În ochii acestui tânăr văd speranţa pentru un viitor mai bun. Are nişte ochi expresivi şi sinceri. Cred cu tărie că el poate face ca acest judeţ să iasă la liman, iar combinatul Oltchim să poată fi salvat. Ne-am săturat de demagogi, ne-am săturat de vechii politicieni care s-au obişnuit să vină odată la patru ani şi să ne umple capul de minciuni. Am speranţa că acest tânăr, Constantin Rădulescu, va lupta pentru binele nostru şi le va arăta celorlalţi politicieni că trebuie să ai caracter pentru a ocupa un post în Parlamentul României” – ne-a declarat o bătrână ce l-a surprins pe Constantin Rădulescu pe străzile din Băile Govora.

„Constantin Rădulescu va fi un parlamentar valoros” – Mihai Mateescu

Aşa cum spuneam, alături de candidatul USL pentru un post de deputat în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Sud, Constantin Rădulescu, s-a aflat şi primarul localităţii Băile Govora, Mihai Mateescu. Acesta, cunoscându-l pe tânărul social-democrat de foarte mulţi ani, cunoscându-i profesionalismul şi devotamentul, i-a îndemnat pe concetăţenii săi să voteze cu uselistul Constantin Rădulescu, pentru că este „omul potrivit, la locul potrivit”. „De ani de zile îl cunosc pe Costi Rădulescu, fiind consilier judeţean şi ocupând diferite funcţii în administraţie, culminând cu cea de preşedinte al Comisiei de buget – finanţe din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea. L-a cunoscut însă şi în calitate de salariat al unei firme private şi am numai cuvinte de laudă la adresa lui. Tocmai de aceea cred că lucrurile s-au îmbinat de minune, atâta vreme cât s-a demonstrat că cei care au această experienţă extraordinară a mediului privat şi a administraţiei publice locale pot face performanţă în Parlamentul României. În acelaşi timp, pentru noi este o onoare că putem să promovăm o valoare autentică a noastră din Rm. Vâlcea. Oamenii trebuie să ştie că acest tânăr a fost născut şi crescut în judeţul nostru, că are o căsuţă şi în localitatea Mihăeşti, comună limitrofă staţiunii Băile Govora şi că se va zbate întotdeauna pentru vâlceni. Este momentul să promovăm valori! Constantin Rădulescu va fi un parlamentar valoros” – a spus primarul localităţii Băile Govora, Mihai Mateescu.

CLAUDIA STANCIU