Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Mă prezint în faţa electoratului cu certitudini şi nu cu vorbe şi minciuni deşarte”

OPTIMISM. Preşedintele PSD Vâlcea s-a arătat încrezător în şansele sale şi ale USL-ului de a obţine o majoritate confortabilă în forul de conducere al Consiliului Judeţean Vâlcea. Sub sloganul „Oamenii înainte de toate”, Ion Cîlea le promite vâlcenilor că va fi alături de ei tot timpul şi că va încerca să le rezolve problemele şi să le ofere un trai de viaţă mai bun.

Marţi, 1 iunie a.c., liderul PSD Vâlcea, Ion Cîlea, şi-a depus candidatura din partea USL pentru încă un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. Toate sondajele de opinie de până acum au scos în evidenţă că pesedistul pleacă cu prima şansă în această luptă, având un procent de peste 70% în preferinţele vâlcenilor, în timp ce contracandidaţii săi fac doar figuraţie. La Biroul Electoral Judeţean de la Instituţia Prefectului Vâlcea, preşedintele Ion Cîlea a venit însoţit de vicepreşedintele Dumitru Persu, consilierul judeţean Costi Rădulescu, deputatul Aurel Vlădoiu, senatorul Laurenţiu Coca, liderul PSD Rm. Vâlcea – Gigi Matei, Remus Grigorescu, precum şi alţi candidaţi pentru funcţiile de consilieri judeţeni.

Ion Cîlea este încrezător în şansele sale

Cu această ocazie, Ion Cîlea a declarat că în mandatul viitor îşi va schimba radical modul de lucru şi că se va baza mai mult pe aducerea de fonduri în judeţ, precum şi pe promovarea şi iniţierea de proiecte pentru dezvoltarea socială, economică şi turistică a Vâlcii. Preşedintele PSD Vâlcea s-a arătat încrezător în şansele sale şi ale USL-ului de a obţine o majoritate confortabilă în forul de conducere al Consiliului Judeţean Vâlcea. Sub sloganul „Oamenii înainte de toate”, Ion Cîlea le promite vâlcenilor că va fi alături de ei tot timpul şi că va încerca să le rezolve problemele şi să le ofere un trai de viaţă mai bun. „Am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ fără emoţii şi complexe. Mă prezint în faţa electoratului cu certitudini şi nu cu vorbe şi minciuni deşarte. Realizările din mandatul care încă nu a expirat îmi permit să am satisfacţia că am făcut tot ceea ce mi-am propus din oferta electorală. Sper ca toate aceste realizări, în condiţiile unui buget foarte redus, să reprezinte argumente grăitoare în faţa electoratului, care sper să-mi dea votul în acest scrutin electoral. Am urmărit ca din echipa de consilieri, cel puţin cei pe care eu i-am desemnat, să facă parte oameni foarte competenţi, profesionişti, care mă vor ajuta în acest mandat. Voi continua o serie de proiecte pe care le-am început, care sunt în curs de implementare  şi  voi face tot pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor. În acest mandat am avut două principii foarte importante, mereu am pornit de la ideea că eu sunt în slujba cetăţenilor şi nu invers şi am făcut tot ce am putut pentru a sta de vorbă cu toată lumea. Nu le voi întoarce niciodată spatele celor care m-au votat. Sloganul meu este: «Oamenii înainte de toate». Vreau să vă spun că îmi voi schimba stilul de muncă. Dacă până acum am stat foarte mult în judeţ pentru a pune la punct anumite chestiuni, acum voi aloca foarte mult timp deplasărilor la Bucureşti, la miniştri, pentru a face rost de bani pentru Vâlcea şi vâlceni” – a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.

Ion Cîlea şi Dumitru Persu, o echipă imbatabilă

Secretarul executiv al PSD Vâlcea, Dumitru Persu, a fost şi el, ca de obicei, alături de Ion Cîlea la depunerea candidaturii. Acesta ocupă locul doi pe lista de consilieri judeţeni ai USL şi se află la al patrulea mandat de consilier judeţean, în mandatul 2008 – 2012 ocupând funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Dumitru Persu s-a remarcat de nenumărate ori prin intervenţiile scurte şi la obiect din şedinţele de Consiliu Judeţean, punând întotdeauna interesele cetăţeanului mai presus de orice, dar şi prin munca asiduă pe care a dus-o în funcţia de vicepreşedinte. El va fi şi în această campanie electorală alături de Ion Cîlea, bătând judeţul în lung şi-n lat pentru a obţine un scor electoral foarte bun. Fără îndoială, Dumitru Persu va fi ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea şi în mandatul viitor, acest lucru fiind practic o recunoaştere a muncii de partid pe care a dus-o de-a lungul timpului. „Am reuşit să avem cel mai bun candidat, cel mai bun om politic la ora actuală din judeţul Vâlcea. Am certitudinea că vom câştiga aceste alegeri sub sigla USL, iar Ion Cîlea este locomotiva ce va duce alianţa spre o victorie categorică. În acelaşi timp, am reuşit să închegăm o echipă extrem de puternică, formată din profesionişti şi care vor constitui o structură foarte puternică în Consiliul Judeţean Vâlcea. Numai aşa deciziile pe care le vom adopta în viitorul Consiliu Judeţean vor putea să aibă la bază ştiinţa şi nu întâmplarea. Avem nume consacrate în această echipă: Constantin Rădulescu, Constantin Pârvu, Ioana Liţă, dar avem şi nume noi ca: Adrian Buşu şi Remus Grigorescu” – a declarat Dumitru Persu, secretar executiv al PSD Vâlcea şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

CLAUDIA STANCIU