Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

LIVIU DRAGNEA despre Ziua Imnului Naţional: “Deșteaptă-te, române!” este o parte importantă a identității noastre ca popor

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj cu ocazia zilei Imnului Național și îndeamnă la unitate națională în Anul Centenarului.
”Astăzi, se împlinesc 170 de ani de la momentul în care, la Râmnicu-Vâlcea, se intona poemul “Un răsunet” al lui Andrei Mureșanu, devenit “Deșteaptă-te, române!”, parte importantă a identității noastre ca popor.
Imnul Național al României a insuflat curaj în luptă înaintașilor noștri în toate momentele dificile ale istoriei. Versurile imnului național ne reprezintă pe toți și vorbesc despre forța de neclintit a poporului român de a-și păstra unitatea în fața diferitelor provocări, despre iubirea de țară și despre bucuria victoriilor.
“Deșteaptă-te, române!” este despre dârzenia acestui popor în apărarea valorilor, tradițiilor și credinței, despre moștenirea pe care o lăsăm generațiilor viitoare.
Mai mult ca oricând, în anul în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri, este datoria noastră să demonstrăm unitate și să transmitem copiilor noștri dragostea de țară insuflată de versurile imnului național.
La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, arată Liviu Dragnea.