Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liderul liberalilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, Bogdan Popescu, militează pentru votul electronic la alegerile locale

Liderul liberalilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, Bogdan Popescu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că organizația pe care o conduce va depune în curând un proiect de modificare a proiectului de lege în ceea ce privește votul electronic. Bogdan Popescu este de părere că și râmnienii care sunt plecați și muncesc în afara granițelor țării trebuie să voteze. În opinia liberalului, aceștia au un vot mult mai conștient decât al celor care locuiesc în Râmnicu Vâlcea.
”Organizația municipală va depune un proiect de hotărâre în ceea ce privește votul electronic. Vom militat pentru acest vot și pentru ca el să fie posibil la toate tipurile de alegeri, nu doar la cele parlamentare și prezidențiale. Eu cred că locuitorii Râmnicului, care sunt plecați în străinătate și muncesc, au un vot mult mai conștient decât al meu. Și chiar dacă nu locuiesc aici și nu are impact direct asupra lor ce se întâmplă în municipiu, ci asupra famiilor lor. Acești oameni este posibil să aibă o viziune administrativă mult mai bună de noi, din simplul motiv că trăiesc și muncesc în state dezvoltate din Europa, în care administrațiile sunt în favoarea cetățenilor, iar pretențiile lor sunt ridicate”, a declarat Bogdan Popescu.