Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liderii Mişcării Populare şi-au dezvăluit visele la Vâlcea

ILUZII. Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, crede că formaţiunea politică pe care o conduce va învinge, în 2014, partidele conduse de Ponta şi Antonescu.

La sfârşitul săptămânii trecute, Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), a susţinut o conferinţă de presă la Rm. Vâlcea, ocazie cu care şi-a arătat convingerea că partidul pe care îl conduce va învinge, în confruntările electorale din anul 2014, formaţiunile politice conduse de Victor Ponta şi Crin Antonescu, PSD şi respectiv PNL. Prezenţa sa în judeţul nostru s-a datorat inaugurării sediului filialei judeţene a PMP Vâlcea, ce este condusă de Marian Mirea – fost membru al PDL. „Partidul Mişcarea Populară nu este neapărat un partid nou, ci este un altfel de partid. Ne diferenţiem de celelalte partide prin punctul 9 al platformei noastre, care spune clar că PMP îşi va desemna candidaţii pentru orice fel de scrutin prin alegeri preliminare în partide. Astfel, putem spune că, în anul 2014, în confruntările cu partidele lui Victor Ponta şi ale lui Crin Antonescu, PMP va obţine cele mai bune rezultate, avându-l alături pe Traian Băsescu” – a declarat Eugen Tomac.

La evenimentul de presă a fost prezent şi Teodor Baconschi, care a vorbit despre poetul A.E. Baconschi, tatăl său, ce a fost absolvent al Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari” din Rm. Vâlcea. „Nu pot vorbi despre Râmnicu Vâlcea decât prin prisma tatălui meu, absolvent al uneia din cele mai bune şcoli din municipiu. De fapt, la Râmnicu Vâlcea, s-au născut foarte multe minţi luminate care au marcat ideologic, ştiinţific, literar foarte multe domenii. E cazul ca, la Râmnicu Vâlcea, popularii şi cei care nu acceptă guvernarea de ageamii ai lui Ponta şi Antonescu, să se reunească în cadrul acestui partid. Se vede foarte clar incompetenţa celor doi lideri, Ponta spune că este sprijinit de Antonescu, iar Antonescu spune că e în opoziţie, sprijinit însă de Ponta” – a afirmat Baconschi.