Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liberalii vâlceni, puşi pe fapte mari!

Vineri şi sâmbătă se anunţă două zile de foc pentru filiala Vâlcea a PNL. Liberalii vâlceni şi-au programat o serie de activităţi politice destinate atât membrilor PNL cât şi tuturor cetăţenilor interesaţi, cu rolul de a aduce în atenţia publică o serie de subiecte de interes general, de mare actualitate. Mai mult decât atât, reprezentanţii PNL Vâlcea îşi propun ca în urma evenimentelor din acest week-end, organizate la Vâlcea, să rezulte o serie de propuneri şi idei destinate îmbunătăţirii calităţii vieţii cetăţenilor, atât pe plan judeţean şi local, cât şi la nivel naţional.

Programul încărcat al liberalilor vâlceni începe vineri, 18 mai 2018, la ora 14.30, la Hotel Sofianu din Râmnicu-Vâlcea, acolo unde se va organiza dezbaterea intitulată „Fii Meseriaş – Avantajele învăţământului profesional şi al învăţământului dual”. La această dezbatere sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi, de la cadre didactice şi părinţii elevilor de gimnaziu până la antreprenori şi oameni de afaceri. După această dezbatere, programul liberalilor va continua, în aceeaşi locaţie, cu şedinţa Comisiei Naţionale de Muncă a PNL, cu participarea doamnei deputat Mara Calista, coordonatorul acestei comisii şi membrii PNL din judeţele Timiş, Neamţ, Alba, Olt şi Vâlcea. Pentru ziua de vineri, liberalii vâlceni mai au programat, începând cu ora 18.00, o nouă ediţie a Cafenelei Liberale, destinată tinerilor din Râmnicu-Vâlcea.

Şi ziua de sâmbătă, 19 mai 20018 este una de foc pentru liberalii vâlceni. Începând cu ora 9.30, la Sala Mare a CJ va avea loc Consiliul Director Judeţean PNL Vâlcea, acolo unde membrii Biroului Politic Judeţean, preşedinţii organizaţiilor locale şi primarii PNL vor participa la şedinţa trimestrială a acestui for, vor dezbate situaţia politică de la nivel judeţean şi naţional şi vor lua o serie de măsuri organizatorice. Începând cu ora 11.00, la Muzeul de Artă din Râmnicu-Vâlcea va poposii „Caravana Naţională – Ordoliberalism – Vasile Strat şi Liberalism Clasic – Gabriel Staicu”. Începând cu orele 17.00, liberalii vâlceni se vor deplasa în număr mare în localitatea Călimăneşti, acolo unde vor participa la festivităţile dedicate Zilelor Oraşului.

Reprezentanţii PNL Vâlcea consideră că toate partidele politice ar trebui să organizeze astfel de evenimente şi dezbateri. Mai mult decât atât, liberalii vâlceni subliniază faptul că transparenţa şi cultura dezbaterii reprezintă valori ce trebuie promovate susţinut în societatea românească, în vederea găsirii celor mai bune soluţii pentru creşterea nivelului de trai al cetăţenilor.