Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

Liberalii sar la „gâtul” pesedistului Adrian Buşu

foto Vocea Valcii

PSD şi PNL se războiesc în comunicate de presă la Vâlcea. Putem spune că „ţara arde şi baba se piaptănă…!”. Temele pe care liderii celor două partide se ceartă sunt de-a dreptul puerile, ca să nu spunem stupide. După ce ilustrul purtător de cuvânt al PSD Vâlcea i-a „tras de urechi” pe liderii PNL Vâlcea că îşi permit să se laude cu meritele defunctului preşedinte al CJ, Ion Cîlea, liberalii au reacţionat şi ei, luându-l la rost pe social-democratul Adrian Buşu şi arătându-i obrazul. Peneliştii îi reproşează „Prinţului moştenitor”, care se vrea viitor preşedinte al pesedeilor din Vâlcea, că îşi permite să lanseze atacuri în loc să le explice vâlcenilor eşecurile Guvernului PSD, eşecuri care au vizat direct judeţul Vâlcea.

„În loc să explice cetăţenilor de ce, în timpul unui Guvern PSD şi cu o conducere judeţeană PSD, în doar trei ani, S.C. OLTCHIM S.A. a ajuns în pragul falimentului, lucrările la domeniul schiabil Obârşia Lotrului nu au fost achitate, construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti a fost respinsă, RAJDP a fost la un pas de insolvenţă, S.C. CET Govora S.A. s-a destabilizat financiar, iar judeţul Vâlcea este pe ultimele locuri la toţi indicatorii economico-sociali, neocomuniştii sunt frământaţi de activitatea reprezentanţilor PNL pe care încearcă să o vicieze într-un mod bezmetic şi ilariant.

În fapt, fără a pricepe suficient textul tehnic în care sunt menţionate limpede perioadele de timp 2007 – 2014 şi 1 ianuarie – 31 mai 2015, adică mandatele administraţiei Ion Cîlea şi Gheorghe Păsat, ‹analiştii› PSD acuză un comunicat de presă al CJ Vâlcea care face referire la absorbţia fondurilor judeţene” – se arată în comunicatul PNL Vâlcea.