Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Lazăr Ion Marian: „AUR – între minciună și ipocrizie!”

„În vreme ce public fac proteste şi se pretind mai apărători ai patriei şi ai familiei tradiţionale, în realitate cei de la AUR votează cu două mâini fix împotriva a ceea ce susțin în public prin proteste împreună cu simpatizanţii lor!

Proiectul de Lege privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie a fost astăzi adoptat în Parlament. Asta poate că nu ar fi o surpriză ţinând cont de cine deţine majoritatea.

Dar ştiţi care este surpriza? Faptul că 𝗔𝗨𝗥 𝗮 𝘃𝗼𝘁𝗮𝘁 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨 𝗮𝗱𝗼𝗽𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝘂𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗲!

În vreme ce în plenul Parlamentului ţineau 𝗱𝗶𝘀𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗶𝗽𝗼𝗰𝗿𝗶𝘁𝗲 și 𝗱𝗲𝗺𝗮𝗴𝗼𝗴𝗶𝗰𝗲, erijându-se în apărătorii familiei şi ai copiilor, susţinând că prin această lege se separă copiii de familie, în Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, al cărui președinte este AURISTUL DAN TANASĂ, a hotărât cu 𝗨𝗡𝗔𝗡𝗜𝗠𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘 avizarea favorabilă a proiectului de lege!

Pentru cine nu ştie, acest proiect de lege a stat la baza protestului AUR, care acuză faptul că se instituie măsuri similare cu cele din țările nordice, acolo unde autoritățile pot lua un copil din sânul familiei. Ceea ce este complet FALS!

Aşadar, cum facem, domnilor AURIŞTI? Una prezentaţi public şi alta votaţi în comisii?” a transmis deputatul de Vâlcea, Lazăr Ion Marian.

*Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media