Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

La Holban, holbează lumea ochii!

Moldoveanca din Botoşani, care se vrea deputat în Bălceştiul din judeţul nostru, a ajuns să-i enerveze pe mai toţi susţinătorii lui Dan Mazilu din acest colegiu electoral. Deputatul UNPR face eforturi pentru a îi proteja individei nesăbuite, care îi face o anti-campanie murdară şi fără sens, personalitatea, afişele şi bannerele din câmpul electoral al colegiului. Mulţi liberali, pesedişti şi uneperişti nici nu vor să o vadă pe „fotoşopata” de pe afişele mov, drept pentru care multe din acestea au şi dispărut. Ca să nu fie acuzat pe nedrept că ar avea ceva cu campania contracandidatei sale, deputatul Mazilu le-a cerut de mai multe ori concetăţenilor săi să o lase în pace, să nu o mai huiduie şi să o mai înjure, cum s-a întâmplat în câteva târguri la care zăluda a ajuns folosind harta şi câţiva ghizi de-ai locului. Ca urmare, nu se mai rup afişele şi oamenii fac, acum, altceva. Trec pe lângă posterele ei şi le scuipă. Nu pe ea. Ar fi culmea! Scuipă pozele retuşate ale băbăciunii ce se arată în realitate. Ne gândim că după ce vor citi acest material, unii locuitori din zona Bălceşti- Berbeşti vor avea tentaţia să o scuipe şi live. Îi sfătuim să nu o facă, nefiind politicos şi, apoi, pentru că nu are rost să te apropii de cineva care umblă de 3 săptămâni în aceleaşi haine. E respingător. Nu ştim dacă pentru această madamă apa este udă, dar să nu îţi plimbi garderoba de femeie cochetă, de om politic elevat şi educat, prin faţa celor cărora trebuie să le dai încredere şi respect pentru tine, este descurajant şi denotă lipsa de respect faţă de propria persoană şi faţă de alegători…!

Casă închiriată în Bălceşti şi o coadă de topor

Pentru că nu are nicio rudă în această zonă, moldoveanca Holban şi-a închiriat o locuinţă de campanie în Bălceşti. Un cetăţean din Lădeşti i-a spus direct în faţă: „Măi doamnă, să zicem că te-am vota deputat. Păi, dacă ieşi deputat, unde te căutăm după aceea? La Mazilu, ne putem duce oricând, ştim cu toţii unde locuieşte şi dacă avem nevoie de ceva ne ducem la poarta casei lui, dar pe tine unde te căutăm?!” Le spunem noi cetăţenilor unde locuieşte candidata care îi minte pe unii că este pesedistă din tabăra lui Năstase, pe alţii că este de a lui Geoană, pe unii că este trimisă de Voiculescu etc. Păi, tanti asta, care ar putea să îşi plimbe nepoţii dacă ar avea, locuieşte în Botoşani, pe strada Octav Băncilă nr. 2, apartamentul 2. În timpul lui Ceauşescu a fost „filatoare” şi drept recompensă pentru munca sa plină de abnegaţie în folosul nomenclaturiştilor PCR a fost numită şef de secţie la Filatura Flămânzi, din Botoşani. Ea nu aminteşte nicăieri de profesia sa, de munca desfăşurată până acum, fuge de un CV public, dovedind că este o mincinoasă fără pereche, lucru de care s-au convins şi mulţi dintre cei pe care i-a păcălit că îi va plăti îndestulător, dacă o ajută în campanie. Nu s-au găsit prea mulţi. Unul dintre ei este o coadă de topor de la PC, pe numele său de stradă Dincă – poreclit „Un pitic atât de mic”. Numai că alegerile vor trece, iar domnul Dincă va fi exclus din partid, regretând amarnic că s-a înhăitat cu Elodia – moldoveanca. La fel vor regreta şi mizerabilii care au ajutat-o pe această aventurieră să distribuie un ziar pirat, plin de mizerii, despre actualii parlamentari din Vâlcea.

Organizaţia din Vâlcea nu o cunoaşte pe Elodia

Elena Holban este poreclită de unii cetăţeni mai hâtrii Elodia. La sediul PPDD din Vâlcea nimeni nu o cunoaşte, nimeni nu a vrut-o candidat, nimeni nu a văzut-o la faţa sa nefotoshopată (photoshop – program de corectat acţiunea săpăturilor timpului peste feţele persoanelor cu riduri datorate vârstei şi cu pungi la ochi datorate antrenamentului zilnic cu sticla şi paharul). Nu a trecut niciodată pe la sediu, nu a participat la nicio şedinţă de partid, nu are idee cine sunt colegii ei de partid. Consilierii locali ai PPDD nu vor să ajute o necunoscută care spunea undeva că a dat 5 mii de euro lui Dan Diaconescu. Culmea este că nici Dan Diaconescu nu o cunoaşte. În Bălceşti, staff-ul de campanie se întâlneşte cu ea la restaurantul din centrul localităţii şi acolo îşi stabilesc strategia dezastrului apropiat sub bagheta unui epuizat individ, plin de aere şi vedetisme, în realitate o cacealma umană şi politică. Am aflat şi cum a ajuns ea candidat. În acele colegii electorale în care se ştia sigur că parlamentarul aflat la sfârşit de mandat este popular, dorit de locuitori şi că va obţine încă un mandat, cu un procent foarte mare, nu a mai vrut nimeni să candideze de la PPDD şi atunci au fost nevoiţi să accepte orice persoană care se oferea să candideze şi să îşi suporte campania electorală. Mai mulţi membri ai PPDD din diferite localităţi ne-au confirmat că îl vor vota pe Mazilu şi Coca. „Ce naiba, suntem oameni serioşi. Cum să votăm o moldoveancă care vine acum, ne minte că va avea grijă de noi şi după aceea nu avem de unde să o luăm. Să-şi aibă ea grijă de familia ei şi de afacerile cu benzină pe care zice că le are prin Bacău şi să ne lase în pace. Păi chiar atât de proşti crede doamna asta că sunt oamenii din zonă…?”

Păcăliţii de la PC

Câţiva lideri conservatori din colegiul Bălceşti au crezut că pot juca la mai multe capete. Elena Holban i-a minţit că le va da marea, sarea şi cerul. Normal că nu  le-a dat nimic, iar acum farsorii politici cer sprijin financiar de la liderul PSD Ion Cîlea, pentru câteva primării, promiţând că se vor lepăda de Satana. Numai că o ţesătoare mincinoasă din Moldova, care zice că are relaţii la Ministerul Industriilor (câţiva colegi din presa centrală anchetează, deja, jurnalistic, relaţiile ei de acolo şi dacă nu cumva a fost amestecată în trafic de influenţă!), nu poate ajunge niciodată deputat în Bălceşti. „Primarii aburiţi de Holbanca şi-au dat seama de-abia acum că au făcut o mare greşeală când au acceptat să o ajute pe intrusa asta (de nu ştiam de unde este venită… acum îi avem şi CV-ul, iar de luni şi „mapa profesională –n.r.). Acum vor să  îl ajute pe Mazilu dar, la cât de lacomi şi ticăloşi îi ştiu, nu m-ar mira să-i solicite susţinere financiară. În locul domnului deputat nu le-aş da nimic pentru că dânsul oricum va obţine o victorie clară în colegiul Bălceşti …” – ne-a declarat un fost primar conservator de marcă, referindu-se la cei câţiva lideri ai PC care au promis colaborare şi victorie Elodiei.